Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En kilit nokta bu dizilişten ziyade

Biz ne oynayacağız

Her 3-5-2,4-2-3-1 aynı oynanmıyo

Flo ve gedson 2li os için yeterli flo def gedson ofans ağırlıklı çift yönlü oyuncular taylan falan olmaz oraya

En başarılı sezonlarında benficada bizim 2012deki topu oynuyolardı

Engin-salvio
Çolak-cervi
Melo-flo
Selçuk-gedson
Necati-felix
Elmander-seferovic

Tabi ismen daha kaliteliler ama böyle oynuyolardı

Takım yapısı nasıl kurulacak o önemli nzonzi geldiğinde şl şampiyonuyuz diyoduk ama nzonzilik oyun yoktu çöp oldu gitti

Önleri açık felix destekli oynadılar benficada belki önlerine 10no koyunca etkinlikleri düşecek bunun iyi etüt edilmesi lazım

Selçuk çift forvetle yardırırken wes in gelmesiyle etkinliği ciddi azaldı

Engin içe katedince kanadı eboueye bırakıp oda yardırıyodu ama hamit gelip kanat oynayınca eboueninde etkinliği düştü

Bunlar küçük ama büyük detaylar bunuda düşünsünler bi zahmet takımı oluşturanlar
Bizim orta sahanin ciddi bir gol katkisi olmali yoksa tum yuk ofans oyunculara biniyor. O bakimdan alinacak oyuncularin kalitesi ve gole yatkin olmalari onemli benim acimdan.

scout var scout var bazi insanlar bunu cok karistiriyor

simdi senin butcenin scoutu max gelisebilse b+ topcu almaya yeter
benficadan rahatlikla a+ topcu cikiyor
bizden cikmiyor son 20 sene a class bir arda cikardik
genc alip parlattigimizda max b+ telles filan oldu
bruma b class topcu oldu

simdi bu gedsonu gördük bu cocukda rahatlikla a+ class futbolcu olma ozelligi var
florentinoyu bilmiyorum tanimiyorum ama benficadansa ve oralara kadar gelmisse kesin vardir o kapasite

yani zor o is florentino gibi adami buluruz yeah olayi
ne scoutingimiz yeterli ne butcemiz

sen cocugun ilk videosunu izlediginde adamlar coktan sahaya gidip bir 30 macini izlemis oluyor

Yaw gecin su morutanlar Hagileri magileri Off yaw Gedson ve diger takim arkadasi gelirse is bitireb bi adam lazim bize iste.Ne bu Rumen topcu sevdasi yaw .

florentino nasıl bir herif ?
yavaş ve belli bir alanın dışına çıkmayan tarz bir defansif orta saha ise bizim ağır takımda dertlerimize çare olmaz. hem savunmada hem hücumda daha fazla hareketliliğe ihtiyacımız var.

merkezde gedson gelip form tuttuktan sonra özellikle topsuz oyunda hareketliliği ve rakibi rahatsız etmesiyle çok işe yaradı.
oyunun defansif yönünde bu işlerde ona yardım edecek bir isim daha olması çok işimize yarar. florentino bu adam olabilecekse asla burun kıvrılmamalı.

Yahu opsiyon 10 civarı ise sırtımızda taşıyarak getirelim şu Gedsonu

3 yerli mevzusundan dolayı Kaan Ayhan çok önemli ateşteysen şu Halil akbunarıda almalıyız bence

Muslera
Kaan Alpaslan Marcao PWA
Florentino
Gedson Paulinho
Halil Mohammed Kerem

Muslera
Yedlin Luyindama Marcao Pwa
Kaan
Gedson Emre
Halil Mohammed Onyekuru

çok farklı formasyonlar çıkartılabilir kaliteli joker yerli oyuncuları almalıyız Kaan gibi

Bütün timeline alev emojisi oldu sokayim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt