Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tadımız kacmasın haklısın
4e2f55aa-4d93-4dd1-bcdf-58aee22c459f_x365.webp

Çoğu hesap ben kolpayim kolpaciyim diye bağırıyor.

Zulfo Aga ve Atavratfelipe tarzi twitler paylasanlar gözümde kus olma ihtimalleri yüksek üyelerdir.

Yaşlı oyuncu kesinlikle alınmamalı hele ki yarmolenko gibi sakat fernandinho gibi yüksek maaşlı fosiller uzak durmali fakat Paulinho ruh hastası bir adam yürüyerek bile bu ligte skor yapar mümkünü varsa zorlanması barcada çılgın atmıştı Messi ile

Benim istediğim ekip
Mostafa
Kerem -Cengiz
Cicaldau-Gedson
Berg
Sol bek-Marcao-Kaan/Mert-Bünyamin

S.A.Çeliker: Gedson ve Florentinoyu getirirlerse sürdirek favori olurlar, muazzam olur.

Neymiş Florentino'nun eksikleri varmış, lan eksiği olmasa sende işi ne?

23 yaşında Fernando Reges şimdiki gibi miydi? Olgunlaşma dönemi diye bir şey yapar, bunu erken başaran Bellingham, Camavinga gibi adamlar 17sinde de oynuyor ama sende oynamıyor doğal olarak.

Dün tek başına rakip kanadı felç esen Maehle, sen Mariano'ya 4 bonservis ve 3x2 sözleşmeden 10 m verdiğinde 1.3 bonservis, 300 bin euro maaşa Genk'e gitmişti.

4 ay önce 15e sattılar, 4 yılda verdiği katkı da cabası.

Allah akıl fikir versin size ya.

Hoca kötü, ee hoca öner? Gasperini. İtalya'da şov yapan adam bize gelecek aynen.

Yerliler kötü, yerli öner? Mert Müldür. 1 aya 10+ milyon euroya transfer olacak adamı kesin alırız evet.
Son zamanlarda çok agresifsin. Birini döv de sen de rahatla biz de reis. 🤣

Twitter da ve burada gene her zamanki gibi garip garip kadro oluşumları görüyorum. Yani bu kadar para harcamayı göze alıp nasıl bu kadar salak kadrolar kurulabilir inanılır gibi değil. Taylan'ın Galatasaray 'da oynayabileceği tek yer 6 numara. Eğer 3'lüye dönülürse sağ stoper de denenebilir ama verim alınır mı bilmem. Taylan' da 8 numara oynayabilecek ne çeviklik ne oyun görüşü ne hız ne de dribling yeteneği var. Adam yapamadı zaten orda ki 6 numaraya çekildi. Florentino ben ihtimal vermiyorum alamayız ama alırsak Taylan rotasyon oyuncusu olur ki bence öyle olmalı.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muhabirlerin söylediği isimlerin hepsi sallama.bence çünkü yeni yönetime hangi muhabir. Yakın olacak henüz belli değil Ali Naci fosil rodop.gibilerin apo gibi kaynağı vardı herşeyi öten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt