Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesinlikle katılıyorum ancak geçen sene Fener'e vermedikleri cezayı bu sene bize veremezler.O kulubude bu işe katmiyacaklari için oturur viski içerler.
Yoo direk verirler buna emin olabilirsin. Tek hata yapmana bakarlar. Şike sürecinden biz geçmiş olsaydık bölgesel amatör lige düşürmüşlerdi bizi.

Yoo direk verirler buna emin olabilirsin. Tek hata yapmana bakarlar. Şike sürecinden biz geçmiş olsaydık bölgesel amatör lige düşürmüşlerdi bizi.
Yani hakli olabilirsin ben kurallar ve geçmişteki yaptırımlar açısından baktım olaya.Şike sürecinde tamamen haklısın bizi mahalli lige filan gönderirlerdi.Temkinli olmak en iyisi.Ancak ben birşey yapamazlar diyorum yinede

Bu arada şey çok ilginç Gedson 'un Avrupa arenasında forma giydiği ilk maç Fenerbahçe ile oynadıkları şampiyonlar ligi ön elemelerindeki eşleşme, Florentino 'nun ilk forma giydiği maç ise bizimle oynadıkları Avrupa ligi elemelerindeki maçlar

Gedson Fenerbahçe ile oynadıkları 2 maçda da 90 dakika sahada kalıp, Florentino da bizimle oynadıkları 2 maçta da 90 dakika sahada kalmıştı.

Ki 18/19 yaşlarına göre muazzam performans göstermişlerdi ikisi de

Feghouli talip varsa gönderilebilir ama kontrat senesi olduğundan iyi performans vermek isteyecektir

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10 numara Jean Pyerre. Yahu Milan şu Hauge’yi oynatmıyor büyük ihtimal önümüzdeki senede oynatmayacaklar.

Kemerburgaz tesislerinin temeli atilacakti sponsoruda hazırdı o projede çok önemli

1935 - Mustafa Kemal.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
VcWXXQOJ.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt