Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece yönetim kurulu açıklamalarını Remzi Bey yapacakmış. Onun dışında basın sözcüsü olacakmış.

Remzi Sanver: Profesyonel bir kulüp sözcüsü belirleyeceğiz. Bu arkadaşımız, Galatasaray Spor Kulübü adına günlük meseleler konusunda kamuoyuna her türlü açıklama yapmak adına yetkili olacak. Yönetim Kurulu adına açıklamaları yapmak görevi ise bana verildi.
Bence bu isim çok önemli. Özellikle diksiyonu iyi haksızlığa uğradığımızda olayı hemen kavrayıp doğru söylemlerle çatır çatır hakkımızı arayacak bir adam olmalıdır.Çok aşırı elit , pısırık ve mülayim biri olmamalıdır.

3 günde Mbappe ve ruben Diaz ı almayan başkan istemiyoruz! Juan laporte acilen istifa etmeli:(

tinerciler bundan kolay şl grup kurası çekse şaşırmam. gruptan 3 ön eleme önce çıkan rakibe bak.
Ülkece topyekün iyi sonuçlar alamamaya devam edersek daha da kötü şeyler gelecek başımıza. Sadece bizim değil Fenerbahçe'nin de, Beşiktaş'ın da, Trabzonspor'un da, Sivasspor'un da başarılı olması gerek bu sene.

Ülkece topyekün iyi sonuçlar alamamaya devam edersek daha da kötü şeyler gelecek başımıza. Sadece bizim de değil, Fenerbahçe'nin de, Beşiktaş'ın da, Trabzonspor'un da Sivasspor'un da başarılı olması gerek bu sene.
orası öyle de sürekli kazık kura çekiyoruz. izin vermiyorlarki puan toplayalım

Muslera
Yedlin-Luyındama-Marcao-Moreno
Florentino yada Berg
Kerem-Gedson-Kılınç-Onyekuru
Mohamed

Büyük ihtimal PSV maçına böyle bir kadroyla çıkıcaz inşallah transferler 27 Haziran'da galiba kamp başlıycakmış tahmini 1 hafta gecikse 5 temmuza kadar yetişir yaklaşık 15 gün kalıcak PSV maçına kısada olsa süre yeterli süremiz olucaktır. 20 temmuza kadar da ufak tefek yedek kadro için genç Türk oyuncu transferleri hariç de transferleri bitiririz diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt