Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 senelik kiralamak istiyorlarmış. Bitmesi çok yakınmışbenfica ve nzonzi sırığı mı
nası ya
Yok artık.Bunları ciddi ciddi yazıyorsan hakikaten problemlerin var.Burak Elmasa henüz ısınamadım herkes çok mutlu çok keyifli de 1 ay sonra maç var daha akbaba Ömer emre Taşdemir ve ardadan başka somut gelişme yok hiç mi seçim öncesi iyi bir çalışma yapamamış bu adam transfer konusunda anlastigimiz oyuncular dediği ya yalandı yada leş oyunculardi belli ki
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Reis sakin olYok artık.Bunları ciddi ciddi yazıyorsan hakikaten problemlerin var.![]()

totem yapıyorum hemen hastanelik yaptın benim mesajlar böyle genelde totem yapıyorum 
2022 de bitmiyor mu bu adamın sözleşmesi Roma'da2 senelik kiralamak istiyorlarmış. Bitmesi çok yakınmış
Bu da trye gelse de rahatlasak artık. 4 sezondur düzenli her yaz gelecek8jk jao mario icin teklif yapmis
bonservisine 5m vermislerBu da trye gelse de rahatlasak artık. 4 sezondur düzenli her yaz gelecek
Forvet costa solda larinNkoudu Larin Ghezzal
J.mario Alex
Souza
Fena degil
Bize de çok yazıldı ama bu herife bi türlü ısınamadım. Mevkisini dahi çözemedim kaç yıldırbonservisine 5m vermisler
Yav Evren sence bu piyasalarda birbirini tanımayan adam mı var herhalde bir teklif olduğunda birilerinin kulağını fısıldanıyor çingene pazarlığıyla alakası ne ?