- 18 Temmuz 2009
- 82.988
- 243.428
- 5.263
Dinkçi nasıl bir herif reisErcan yerli statüsünde oynayamayacak. Zaten profil olarak bu isimler ile Halil çok farklı. Sayfa boş kalmasın diye girilmiş haberlere benziyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dinkçi nasıl bir herif reisErcan yerli statüsünde oynayamayacak. Zaten profil olarak bu isimler ile Halil çok farklı. Sayfa boş kalmasın diye girilmiş haberlere benziyor.
Dinkçi nasıl bir herif reis
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kolpadır
Kolpadır
Hiç mi maaş ödemediler öyle şey mi olur
Maaş ödemedilerse niye millete zam yaptılar; Altur'u bastırmasınlar bana
Kolpa zaten ya hic maas odemezsen yabancılar cikip topa vurmaz. Gedsonun alacagimi var simdi? Varsa son 1- 2 aydir fazla degilKolpadır
Zamların içine; eski alacaklarını mı eklediler mesela.Kolpadır
Oturup izlemişliğim yok. Daha önce ismi büyük takımlarla geçtiği için ara ara bakmışlığım var. Bizim zaten Eren'imiz var. İsimleri dışında oyun tarzları, profilleri de benziyor Eren Aydın ile. Ne kadar yetiştirebiliriz, ne kadar kendisini geliştirir bilmiyorum ama Eren Aydın varken Eren Sami'ye para harcamaya gerek yok. İkisi de işlenmesi gereken genç futbolcular.Dinkçi nasıl bir herif reis
Onu kramponun altına aldım gelinlerin ayakkabı altına isim yazması gibiAir France burda nasıl olmaz yav
Evet acilen Mali Genel Kurul yapılırsa iyi olur.Zamların içine; eski alacaklarını mı eklediler mesela.
Örneğin; geçen seneki Donk sözleşmesi.
Yapmış olabilirler, mali genel kurul olsaydı keşke
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Son gün ekrana çıkıp FFP'den çıktık diye şov yaparlarEvet acilen Mali Genel Kurul yapılırsa iyi olur.
O zaman görücem Cengiz yönetimini mali açıdan savunanları.
Muslera
Marcao
Taşdemir
Ömer
Aytaç
Alpaslan
Tüm sözleşmeler facia.
Para yoksa niye veriyorsun bu paraları.