Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geciken transferleri unutturmak için 1000 tane daha kolpa haber servis edilecek anlaşılan.
10 değil de 15-20 gün sonra hiçbir şey yapamazlarsa hele bide PSV ye elenirsek kadro yetersizliğinden, işte o zaman alttan alltan ateş harlanır. 1 senedir neyin hazırlığını yapıyorsun diye sorarlar adama.

oğulcan transferi tamamen bizimkilerin iş bilmezliği

herifin kontratını incelemeden niye kafamıza göre sözleşme imzalıyoruz.

apo bu haltı çok yedi. kulübü bypass edip oyuncuyla görüşerek hem zor duruma düşüyoruz hem de kulüplerle aramızı açıyoruz.

yabancı bir kulübe aynısını yapsak süründürürler.

Transfer yasağı dediği vergi ve futbolculara olan borçtan dolayıdır.MC de ilk geldiğinde bundan bahsetmişti 1 hafta içinde parayı ödemesek Nagatomo transferini yapamayacaktık demişti.

apo bu haltı çok yedi. kulübü bypass edip oyuncuyla görüşerek hem zor duruma düşüyoruz hem de kulüplerle aramızı açıyoruz.

Bazı kulüpleride zengin etti ihya etti

Ben biraz daha kredi verdim

Bi kahpelik olduğu belliydi işin içinde

Terimle bile sözleşme yapamadılar
enkaz devralacaklarını kendileri bizden daha iyi biliyordur. her şeye hazırlığım var diye aylarca prnı yaptı. Ben en kısa sürede üstesinden gelmesini bekliyorum/umut ediyorum o yüzden

Transfer yasağı almışız
Aytaçla alpaslanı almışız
Transfer yasağını kaldırmışız
Kimseyi alamıyoruz

Daha bombasıda bizim bu olanlardan haberimizde yokmuş

GALATASARAYIMIZ bu oyuncu serbest durumdayken transfer etti. adam sezon bitmeden takimindan sözlesmesini feshederek ayrilmis. bizde bonservissiz gelecegi icin transfer etmisiz yedek oyuncu olarak. GALATASARAY'a verilen sembolik cezalar sadece bizi yipratip geride birakmak icindi.

Neyse Oğulcan meselesi beynimizi çok yaktı. Biraz ara verelim.

Galatasaray'ın Benfica ile yaptığı bu görüşmelerden sonuç alması halinde Portekiz ekibi, anlaşma sağlanan futbolcuları kiralık olarak sarı kırmızılılara gönderecek. Sergilenen performansların ardından futbolcular transfer yaparsa Galatasaray küçük miktarlar olsa da komisyon geliri elde edecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt