Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş Aweziem’i alıyormuş. 600 bin kira+4,4 satın alma

24 yaşında 27 maça çıkmış adamı 600k kiralama + 4.4 milyona mı alıyor yani. Totalde 5 milyon. Ne kadar enteresan ki adamın piyasa değeri de 5 milyon. Güzel matematik olmuş

transfer market değerine binaen uydurulmuş figürler gibi
1.5 sene önce Rize'de kiralik oynamis. 5 milyon euroya boavista bonservisini almis bu adamin. 5 milyonu nereden buldular anlamiyorum. bilanco sahtekarligi olabilir. kagit üstünde cok zor 1 hamle gibi durmuyor ama 5e aldiklari adami niye versinler?

kabib hantar vardi feghouli ile telefon görüşmesi falan yapiyordu güya

jovetic falan geldi diyordu
Bunların atası forumdaki sezaiydi

Adam aysalla sneijder görüşmesini yazıyodu buraya herife sen kimsin diyolardı toplantı masasındaki su bardağıyım diyodu

Sezailer
Şerefler
Ahmet denizciler
Yunus bahçıvan
Özgür ayten
Bide adnan diye biri vardı bilgi miydi neydi
Levent akgün

Liste ş ligi

Bunların atası forumdaki sezaiydi

Adam aysalla sneijder görüşmesini yazıyodu buraya herife sen kimsin diyolardı toplantı masasındaki su bardağıyım diyodu

Sezailer
Şerefler
Ahmet denizciler
Yunus bahçıvan
Özgür ayten
Bide adnan diye biri vardı bilgi miydi neydi
Levent akgün

Liste ş ligi

levent akgun banega gelmesze, birine kombine alacakti.

hala bekliyoruz

Alex Moreno’nun iki macini daha izledim, defansif olarak Linnes ve Yedlin’den bir farki yok, rakip oyuncu tac cizgisine yakin yerde topla bulustugunda adama hic basmiyor ve rahat rahat orta verme imkani veriyor. Oyuncuyu karsilamak yerine onunde oynayan sol kanat oyuncusunun pres yapmasini bekliyor.

Gecen de dedigim gibi hucuma cikmayi seviyor ve devamli topsuz kosu yapiyor. Calim yetenegi iyi. Saracchi gibi daginik degil daha dengeli. Orta vermek yerine daha cok pas yapmayi tercih ediyor. Aslinda ayni Hakimi gibi daha cok wingback oyuncusu. Eger transferi gerceklesirse o zaman Onyekuru’nun alinmamasi dogru bir karar.

Son düzenleme:

Bu çocuğu Bjk harcadı girdiği her maçta çok etkili oynuyordu çocuğun yeteneğini erittiler oynatmaya oynatmaya. Jimmy bu arada Karagümrük’ten dönecek dimi. Keşke satsak şöyle 500 bin Euro’ya falan hocaları baya beğeniyor deniliyordu

Dinamo topcular istiyorum. Atraksiyon istiyorum. Bizim topcular koşarken yorulmak istiyorum. De hadi transfer yapin
Aklıma hep Ndiaye’nin ilk senesi Gomis’in ön alan baskısı ve Kopenhang maçındaki devre sonundaki pres geliyor. Çok özledik böyle topçuları ve takımı. Şu an pres diye bir şey yok yalandan koşuyorlar bazen televizyonu kırasım geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt