Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdiden uzatma teklifi edilmiş olabilir. Eğer başka kulüplerin radarı altındaysa yeni sözleşme teklifinde bulunulmuş olabilir.

Bilmiyorum başka tweetde öyle bir şey yok denilmiş. İlerde anlarız doğrusunu.
1dk süre aldı prof. olarak
hangi takım nerde beğendi de topcunun aklını celmeye calısacak
haber bana kolpa gibi geldi

Fanatik haberi yav.

Bugün yedeklerde zaten Bartuğ , doğru olduğunu sanmıyorum.

Sözde Süper Wonderkid Mustafa Kapi gittiginde yüzyilin yetenegini kaçirmistik. Gençlerin g*tlerini kaldiriyorsunuz sonra böyle oluyor. Haber dogru veya yalan fark etmez.

Not: Çocuklar da haksiz degil 90 dakika Etebo oynuyor Arda oynuyor

Kapı gençken wonderkiddi

Bizden giderken son 2 senede sıfır gelişim göstermiş bir çocuktu.

Lille'de geçirdiği 1 sene de pek bir şey katmamış gibi.

Bu hafta seçim olmaması deli etti beni. Sanki çok zamanımız var anasını satiyim. Sonra gelen bahane uyduracak. Geç seçim oldu diye. Olan yine taraftara olur

Bu hafta seçim olmaması deli etti beni. Sanki çok zamanımız var anasını satiyim. Sonra gelen bahane uyduracak. Geç seçim oldu diye. Olan yine taraftara olur

Ya bu sene turnuvalar var, tatil falan yapacaklar futbolcular. Cok gec degil 19 unda secim.

Masallah kimsenin FT disinda bi plani da yok.

Galatasaray, Luyindama'nın olası satılması halinde stoper bölgesini Martin Erlic'le güçlendirecek. Kariyerini İtalya Serie A ekiplerinden Spezia'da sürdüren Hırvat stoper, takımıyla 28 maça çıktı ve 3 gol, 1 asistlik katkı sağladı. (NTV)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaray, Luyindama'nın olası satılması halinde stoper bölgesini Martin Erlic'le güçlendirecek. Kariyerini İtalya Serie A ekiplerinden Spezia'da sürdüren Hırvat stoper, takımıyla 28 maça çıktı ve 3 gol, 1 asistlik katkı sağladı. (NTV)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Luyindama'ya Rusya'dan 4-4.5 arası teklif var diyorlardı. Şu seçim bir gecsede çoğu şey az çok belli olsa.

yunus,jimmy,ömer,emre, aytaç,alparslan,emre t,oğulcan
muazzam bir kadro.. Galatasarayı bu hale düşürenlerin yatacak yeri yok. Marka değerini falan yok ettiler.
Bu klübün bu kafalarla avrupada istikrar istikrarlı bir şekilde başarı sağlaması imkansız. Bu borçlarda hiçbir zaman bitmez.

Emre akbaba transferini şu forumda deli gibi savunanlar çok büyük bir kesimdi.Şimdi aynı kişiler emreye sövüyor aytaç ve alparslanın iyi transfer olduğunu söylüyor. 1,2 sene sonra aynı kişiler aytaç ve diğerlerini tukaka yapacak yeni alınacak yerli çöpleri övecek.Bu döngün hiçbir zaman değişmeyecek.
Bu döngü yu destekleyenler, aynı zamanda ft'yi destekleyen örümcek kafalar.

Bu kafayla gittikçe daha çok borç artar
Ne de olsa süper ligde şampiyon olmak için öncelikle ft gibi fenerasyon ve hakemlerle mücadele eden ligi bilen bir hoca lazım!

Böyle hoclarda yerli çöpleri zengin etmeyi sever ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt