- 12 Ocak 2013
- 51.949
- 61.826
- 4.323
100 saat fm oynamam mı gerekiyordu

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
100 saat fm oynamam mı gerekiyordu

Bende arada bakıyorum da güncellemiyorlar.Tm denen şerefsiz site hala güncellememiş kadromuzu
Gün yüzüyle ardasız donksuz ömersiz akbabasız göremedim kadroyu
Tm denen şerefsiz site hala güncellememiş kadromuzu
Tm denen şerefsiz site hala güncellememiş kadromuzu
oynayarak form tutmak form degilki bu fahis hatalar elindeki topu rakibe vermek top iskalamak dengesizce girip penalti yapmak hangisinin formla ilgisi var savunma arkasina top kacirir kademeye giremez yavas kalir form dersin adam elindeki topu rakibe veriyor bu yeteneksizlik siz lyundamayi cok buyutuyorsunuz donku kesemeyen topcuyu bana oven insanla futbol konusmam Bakin 3 4 milyon euroya zor satariz oda yasi ve kalibi icinSizinde hoca gibi bodrum'da dinlenme vaktiniz gelmiş evren bey.
Zira hoca gibi sağlıklı analiz yapma yetisini kaybetmeye çok yakınsınız.
90 dakika sahada kalıp takım savunmasına hiç yardım etmeyen akbaba son dakika gol attı diye kral mi oldu?
Luyindama 'yi taraftara yem edene kadar maç boyunca Luyindama'nin bizzat 30'a yakın top uzaklasitmasina sebep olan ortasaha ve ileri uçtaki oyuncularin takım savunmasina neden katkı vermediklerini düşünmek daha iyi olmaz mıydı?
Bir stoperin oynatarak form tuttuğunu ilkokuldaki çocuk bile bilirken kağnı gibi ağır ve orijinal mevkisi ortasaha olan birini Luyindama yerine sürekli stoper oynatan zihniyete de iki çift laf etmek gerekmez mi?
Luyindama 2 maç hata yaptı 2 gol yedirdi donk ise Her maç gol yediriyor ama hocaya iyi yanlama yaptığı için eleştirilmiyor.
(bkz: mbo mpenza)
(bkz: pavel horvath)
(bkz: robert spehar)
Hepsi lizbondan aynı anda geldi toplam 5 maça çıkmadılar
Savunma dediğin şey ileri uçta başlar defans hattında değil.oynayarak form tutmak form degilki bu fahis hatalar elindeki topu rakibe vermek top iskalamak dengesizce girip penalti yapmak hangisinin formla ilgisi var savunma arkasina top kacirir kademeye giremez yavas kalir form dersin adam elindeki topu rakibe veriyor bu yeteneksizlik siz lyundamayi cok buyutuyorsunuz donku kesemeyen topcuyu bana oven insanla futbol konusmam Bakin 3 4 milyon euroya zor satariz oda yasi ve kalibi icin
Emreye gelirsek takim savunmasina katki yapmasi beklenen oyuncu akbabami terim adami 8 oynatiyor diye size oyle geliyor adam bildigin hucumcu attigi gollerde bunun kaniti dogru kullanirsan degerli oyuncu siz ne bekliyorsunuz anlamiyorum gedson da da hucum yok hucuma katkisi sifir diyemi elestirelim biri bir laf atiyor ortaya digerleride vurun abaliya diyor geciniz linc kulturu genlerimizde var suc sende degil linc kulturunu ulkeye yerlestiren ve bunu normal goren ulkemiz insaninda
Hücum özellikleri baskın bir oyuncudan beklenen katkıyı verebiliyor mu peki?..Çalımla adam eksiltme yok, serbest vuruş yok, bitirici pas yok gibi bir şey; velhasıl, karambolde önünde kalan topu kaleye itmekten başka bir meziyeti yok bu kardeşimizin. Yetmez...oynayarak form tutmak form degilki bu fahis hatalar elindeki topu rakibe vermek top iskalamak dengesizce girip penalti yapmak hangisinin formla ilgisi var savunma arkasina top kacirir kademeye giremez yavas kalir form dersin adam elindeki topu rakibe veriyor bu yeteneksizlik siz lyundamayi cok buyutuyorsunuz donku kesemeyen topcuyu bana oven insanla futbol konusmam Bakin 3 4 milyon euroya zor satariz oda yasi ve kalibi icin
Emreye gelirsek takim savunmasina katki yapmasi beklenen oyuncu akbabami terim adami 8 oynatiyor diye size oyle geliyor adam bildigin hucumcu attigi gollerde bunun kaniti dogru kullanirsan degerli oyuncu siz ne bekliyorsunuz anlamiyorum gedson da da hucum yok hucuma katkisi sifir diyemi elestirelim biri bir laf atiyor ortaya digerleride vurun abaliya diyor geciniz linc kulturu genlerimizde var suc sende degil linc kulturunu ulkeye yerlestiren ve bunu normal goren ulkemiz insaninda
Ben akbaba super oynuyor demiyorum fakat adamin 2 kere ayagi kirildi benim ayagim bir kere kirildi top oynarken bazi seyleri eskisi gibi yapmak ne kadar zor biliyorum sezon basi kampi gecirip sakatlik kaza bela gelmezde yine kotu oynarsa eyvallah ama foruma giriyorum tek birsey akbaba 7 milyon tl alamaz euroya bolunca 700 000 euro anadolu takimlarinda bu parayi alan oyuncular var biraz sabir etmek lazim meziyetleri olan bir oyuncu iyi bir takim kurarsak cok faydali olabilir heleki yabanci siniri varkenSavunma dediğin şey ileri uçta başlar defans hattında değil.
Akbaba 8'de oynasa 9.5 'da oynasa ileride basıp rakibin rahat top çıkarmasını engellemeli ki ortasaha ve defans hattımız hazırlıksız yakalanmasin.
Akbaba koşmaktan o kadar aciz ki yarım metre yanından geçen topa ayak uzatmaktan aciz.
Kendisi gol atıp sözleşmesi uzasın diye takım arkadaşlarına vermediği paslara gelmiyorum bile.
Luyindama o kadar kötü ise geldiği ilk sezon bizi nasıl şampiyon yapti
Madem o kadar yeteneksizdi neden o zamanlar ilk 11 çıkıyordu?Üstelik aynı donk o zaman da vardı.
Luyindama yeteneksiz falan değil formsuz ha ayakları marcao gibi iyi değil ama iyi yer tutup rakibi yildirabiliyor ayrica fileli ve güçlü şekilde hizlanabiliyor.
Stoper konusu kesinlikle form ve tecrübe ile alakalı
Ne güzel işte Renktaş kendin diyorsun.Ben akbaba super oynuyor demiyorum fakat adamin 2 kere ayagi kirildi benim ayagim bir kere kirildi top oynarken bazi seyleri eskisi gibi yapmak ne kadar zor biliyorum sezon basi kampi gecirip sakatlik kaza bela gelmezde yine kotu oynarsa eyvallah ama foruma giriyorum tek birsey akbaba 7 milyon tl alamaz euroya bolunca 700 000 euro anadolu takimlarinda bu parayi alan oyuncular var biraz sabir etmek lazim meziyetleri olan bir oyuncu iyi bir takim kurarsak cok faydali olabilir heleki yabanci siniri varken