- 1 Ağustos 2014
- 63.954
- 75.248
- 4.338
sevgili dostlarım, sevgili kardeşlerim
geri döndüm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geri döndüm
Şampiyon falan olamaz Fener yabancı herhangi bir hocayla. Ortalık falan da karışmaz.Fener bu senede şampiyon olamassa iyice ortalık karışır , son 10 senede başakşehir daha başarılı.
Peki önümüzdeki 5 senenin şampiyonluklarıni da açıklarmisin.Şampiyon falan olamaz Fener yabancı herhangi bir hocayla. Ortalık falan da karışmaz.
Esref veya Yigit gelirse ayni boyle olur .Hele Esref .Cengodan bile biter olacak transfer konusunda .Allah yazdiysa bozsunHaftaya Sali dakikada 1 sayfa ilerler
GSPeki önümüzdeki 5 senenin şampiyonluklarıni da açıklarmisin.
Fener bu senede şampiyon olamassa iyice ortalık karışır , son 10 senede başakşehir daha başarılı.
Sana açıklayacağım ben zamanı gelince.Peki önümüzdeki 5 senenin şampiyonluklarıni da açıklarmisin.
Fb 1Peki önümüzdeki 5 senenin şampiyonluklarıni da açıklarmisin.
Aramızda bir kripto bjk li varFb 1
Bjk 3
Gs 2
Peki önümüzdeki 5 senenin şampiyonluklarıni da açıklarmisin.
Gelecek 5 sene demis 6 sampiyon cikarmisim. Bjkliyim galiba cidden
Elimde kendisi ile alakalı ciddi belgeler var.Kibrit kutusuna sokacağım onu
Elimde kendisi ile alakalı ciddi belgeler var.Kibrit kutusuna sokacağım onu
pm alalim
Zamanı gelmedi.Zamanı gelince SAMİ ağabey ile hesaplaşacağız.
Pazar günü çıkacak sonuca göre 5 senelik durumumuz üç aşağı beş yukarı belli olur hiç sevmiyor ve istemiyor olsam da Burak elmas kazanamazsa yiğit şardan kazansın çünkü mecburiyetten fatih terimi bırakacak sonra da onla iktidar savaşına girecek yönetimden ben bıktım yiğit şardan okani getirir banko Cenk Ergün çok kazık paralara da olsa fena bir kadro kurmazGelecek 5 sene demis 6 sampiyon cikarmisim. Bjkliyim galiba cidden
Fazlasıyla tarafsız bir yorumGS
GS
GS
GS
GS
geri döndüm