Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ne braithwaite'si baba ya eşek koysan o barca da en az 20 gol atar bu herif 7 gol atmış

Braithwaite'in maaşı bile bizi aşar.

4 milyon'un üzerinde maaşı var.

Bizim ligde iş yapacak topçu ancak zaten önceliğimiz olan bir pozisyonda oynamıyor.

Yusuf erdem gümüşte alınır.eksik yazmis.
E2tSZN3XwAEJZ1F

Sergi bu genc fena degil gibi fizigi iyi, tempolu ve hizli bir sag bek ne dersin

E2tSZN3XwAEJZ1F

Sergi bu genc fena degil gibi fizigi iyi, tempolu ve hizli bir sag bek ne dersin
Berkan mahmut, ismail zehir ve samet helvacı cok gelecek vadeden ortsahalardi.3lu oynuyolardi hatırladığım kadariyla.samet helvacı gitmis olabilir.berkan oyun gorusu olan bi ortasaha normalde ama sagbekteki performansı etkileyici.gecenlerde stoperdeki zaafiyetten ötürü ismail zehir stopere çekildi ve basarili oldu galiba.berkan cok degerli oldu ve o da kampa alinir bence.kimsenin kampa alinacak gençleri bildigini sanmıyorum.ama bartug ve eren aydin kesin zaten.sarper de garantiledi.bunlari bilmek icin alim olmaya gerek yok

20210610_180642.jpg
beni birakip gidersen,baska birini seversen,bana bir oyun edersen,gözünün yasina bakmam canım....barışacaklar 🤗

Burak elmas ile faruk süren bi yemek ayarlasa da barissa şunlar :( ünal aysal bu sene maclara kesin gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt