Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak seçilip avrupadan pilot takım işini hallederse

En kötü bu 4 isimle diğerlerini oralara göndeririz

Çok daha iyi olur

Bartuğ bahsedildiği kadar iyiyse bu sene böyle bir hamleyle sonraki sene çakı gibi döner bize

3-5 tanesinin as olmasada rotasyonda olması yerli açısından elimizi inanılmaz rahatlatır 2-3 as yerli 2de yerli kaleci derken ligdeki yerli sünepelere para gömmek zorunda kalmayız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

< mboro donemindeki performansi, sahadaki ruh hali ve sivri aciklamalarindan dolayi(donemin mevcut hocasina yonelik) pek tutmamistim. toulouse donemi ise idare eder. leganes de keza idare eder bir performans verdi kanimca. barca transferi panik/mecburiyet den dolayli idi -yanilmiyorsam barca nin o sezon beklenmedik sakatliklardan dolayi federasyon ozel izinle transfer yapmalarina izin verdi lig icerisinden bir takimdan(leganes)-.
barca da beklenenni veremedi hem stili hem barcanin taktiksel metodlarina uyum esneklik ve buna bagli zaman sureci toplaminda gelinen noktada kendisi bunlara bagli genel toplamda : uyusmadi... bir ara satmaya calismislardi west ham, everton ilgiliydi... 2024 e kadar kontrati var barca takimiyla..15e almislardi 16 istiyorlardi satis haberleri ciktiginda o donem.

ozetle; ben kendisini kiralik alacagima, giderim >
27 yasindaki vatandasi kasper junker'i alirim. bodo sonrasinda suan asya da muthis bir giris yapti. 5macta 5 gol...
tarzi bizim sevecegimiz bir oyuncu.

Suat Serdar gelmezde. Şu Mesut olayı sacmalik
Yeni kural bence çok mantıklı. Madem yerli kontenjanı milli takım için var, milli takımda oynayamayacak oyuncuyu yerli saymanın bir anlamı yok.

2015 öncesi seçenlerin yerli sayılması da normal çünkü bu insanlar milli takım tercihi yaptığında başka ülkeyi seçseler de yerli olarak sayılma hakları vardı. Önce verilen bir hakkı sonra geri almak doğru olmaz. Zaten 2015 öncesi milli takım seçimi yapanlar yaşlanmaya başladı artık birkaç seneye sadece milli takıma uygun olanları yerli olarak sayarız.

Ulan dusundumde .Alanya ve Genclerbirligi maclarinda 2 tane iptal olan golumuz var.Birisini Belhanda atmisti.Babel elle topa dokunmustu ama top rakibr gecmisti uzaklastirmak isterken Belhandanin onune dusmustu gol olmustu.Hakem golu verdi sonra vardan iptal etti.Besiktasinda oyle bi pozisyonu vardi Top rakibr genctigi icin var devreye giremez dendi.Gencler macinda top Babelin eline değmedi halde degdi dendi gol iptal edildi.Bildigin sampiyinlugumuz yenmiş bu sene ya.

bu Ingiliz sağ kanatla ilgileniyormuşuz
Screenshot_20210610-180005.webp

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

FM 2020 oynuyorum oradan 3-5 oyuncu yazayım dedim de hepsi cortlamis ya gerçekte cuisance sergio gomez claudio gomes öttürüyor şu an oyunu ...FM scoutlari da bozdu kendini kubilay kanatsizkus sağ kanat forvet ravil tagir stoper olan takımla SL finaline çıkmamdan belliydi bir saçmalık olduğu..

FM 2020 oynuyorum oradan 3-5 oyuncu yazayım dedim de hepsi cortlamis ya gerçekte cuisance sergio gomez claudio gomes öttürüyor şu an oyunu ...FM scoutlari da bozdu kendini kubilay kanatsizkus sağ kanat forvet ravil tagir stoper olan takımla SL finaline çıkmamdan belliydi bir saçmalık olduğu..
21 güzel

Seçime 1 hafta var başkan değişecek yönetim değişecek belki teknik direktör değişecek. Böyle bir durumda transfer yapmak ne kadar doğru bilemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt