Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Çim dikme aşaması Temmuz başında"

Zemin çalışmalarının ligin ilk maçına kadar tamamlanmış olacağını ifade eden Çelikkıran, "Şu anda drenajı tamamlayabilmek için kanallarımızı açıyoruz. O işlemi tamamlayıp drenajları yerine koyduktan sonra yine çakıl ile kapatacağız. Normal kök gelişimi için sereceğimiz kum ve üst kum tabakasını serdikten sonra dikeceğiz. Dikme aşaması temmuz ayının başında olacak. Bu olgunlaşma süresi yaklaşık dört hafta olacak. Ağustos ayının başında yeniden hibrit yapacağız. 10 Ağustos'ta hibrit aşamasını tamamlamak istiyoruz. 10 Ağustos - 13 Ağustos arası muhtemel ligin ilk maçı olan o tarihe kadar süslemesini yapacağız. Dikmiş olduğumuz hibritlerin uzun kalan kısımlarını keseceğiz. Düzenlenecek yerler varsa onları yapacağız. Ondan sonrası makyaj" dedi.

En kritik eleme maçlarımızı başka bir stadda oynayacağız demekki..
O koltukları değiştirmeyen çürümeye bırakan iş bilmez çapsız yöneticilerin kulakları çınlıyordur ..

Bir de kale arkalarındaki koltuklar sökülecekti ne oldu o iş ?

Belhanda
Ferran Torres
Ferland Mendy
Kyle Walker
Kingsley Coman

Al bunları takır takır keyfine bak saçma sapan isimlere yöneldikçe kafayı yiyorum

Ulen Hakan Çalhanoğlu'yu alacak yönetici yok klüpte seçim var.. forumdan biri gidip şuna bi imza attırsın boş kağıda :D

hemen hemen her macini izledim italya liginde kendisinin...
ozellikle verona da juric hoca onderliginde oyununu gelistirdigini dusunuyorum.
juric hoca genelde 3421 oynatan yapida... koray uclunun gobeginde ve bazen solunda oynatildi gozlemledigim kadariyla...

suan 26 yasinda . serie a tecrubesini once genoa sonra verona ile yasadi...artik donus yapsa kulubumuze hos olur.

ps:

juric hoca da en begendigim hocalar arasinda serie a liginde... napoli akilli bir tercih yapti. yeni sezonda cok sey bekliyorum kendisinden.

Milan,Hauge’yi yolluyor herhalde. Hoca acilen devreye girmeli. Hauge,Morutan gibi gençlere ihtiyacımız var.

Selam bir iki duyum aldım.

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
EjRRzLQXcAck8h_.webp

Milan,Hauge’yi yolluyor herhalde. Hoca acilen devreye girmeli. Hauge,Morutan gibi gençlere ihtiyacımız var.
hauge milan seruveni gozlemledigim kadariyla hayal kirikligi olarak yer edindi.
yetenekden ayrik eksiklikleri olduguna yonelik yorumlar oldu italyan yorumcular tarafindan...birden fazla sey eksik gibi yani tam olmamis... taktiksel varyasyonlarda gecislerde bayagi siritti milan formasiyla sahada yer aldigi surelerde...
kumas,yetenek ,potansiyel olsun ,gerisi sorun degil deniyorsa dusunulmeli...hazir oyuncu /cl seviyesi vb durumlar icin biraz daha pismesi gerek ister milan da kalsin ister benzer denk(biz veya baskasi) olsun...

keske imkan olsa popescu alinsa... imkansiz gibi bir sey suan.

hauge milan seruveni gozlemledigim kadariyla hayal kirikligi olarak yer edindi.
yetenekden ayrik eksiklikleri olduguna yonelik yorumlar oldu italyan yorumcular tarafindan...birden fazla sey eksik gibi yani tam olmamis... taktiksel varyasyonlarda gecislerde bayagi siritti milan formasiyla sahada yer aldigi surelerde...
kumas,yetenek ,potansiyel olsun ,gerisi sorun degil deniyorsa dusunulmeli...hazir oyuncu /cl seviyesi vb durumlar icin biraz daha pismesi gerek ister milan da kalsin ister benzer denk(biz veya baskasi) olsun...

keske imkan olsa popescu alinsa... imkansiz gibi bir sey suan.

selam iso

halkımız çalhanoğlu istediği ama kendisini de kaptırmak istemediğinden çalhan duyumlarına sert çıkışıyor. psikolojik bir hadise.

juric hoca konusunda napoli yazmisim, duzeltme; torino'ya gecis yapti. tas gibi bir kadro ve buna bagli akici oyun oynatmaya devam edecektir diye dusunuyorum....
-torino derbisini ise ozellikle sabirsizlikla bekliyorum.

juric hoca konusunda napoli yazmisim, duzeltme; torino'ya gecis yapti. tas gibi bir kadro ve buna bagli akici oyun oynatmaya devam edecektir diye dusunuyorum....
-torino derbisini ise ozellikle sabirsizlikla bekliyorum.

ismail enver senmisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt