Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya 6 ay kadar kadar bjkye sempati duydum diyelim, fenerbahce okocha formasi bile giydim.sokakta birinde gordum,formayi begendim diye babam aldı.fbli de oldum ne yazıkki..toplamda 1 sene yari dönem besiktasli,yari donem fenerbahceli oldum ne yazikki
reis @Doğu Alkan gsc mit ekibine bu arkadaşın dosyasını açtıralım ilerde lazım olacak gibi..

Ya 6 ay kadar kadar bjkye sempati duydum diyelim, fenerbahce okocha formasi bile giydim.sokakta birinde gordum,formayi begendim diye babam aldı.fbli de oldum ne yazıkki..toplamda 1 sene yari dönem besiktasli,yari donem fenerbahceli oldum ne yazikki

Hayri Cund

Alparslan goztepeden beri begendigim oyuncu donktan cok daha iyi stoper oynar formayi kaptimi zor birakir ayagida duzgun

Aytac lazim oyuncu sertlik katar mucadele eder deplasmanlar icin cok faydali olacaktir

Yabanci sinirinin oldugu yerde nokta atisi iki transferdir kaan ayhan da gelirse tam super olcak emegi gecenlerin eline saglik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt