Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.662
- 24.903
- 3.093
Fernandinho,gedson,florentino, morutan,felipe anderson ve burak ince neden aciklanmiyor
Once açıklayacak bir yönetim transfer etmek lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fernandinho,gedson,florentino, morutan,felipe anderson ve burak ince neden aciklanmiyor
7 gun sonra aciklayacaklarOnce açıklayacak bir yönetim transfer etmek lazım.
Shocker izliyorum.
Uğurcan’ın bile değeri 1 milyona falan indi bu maç2 maç daha rezalet oyun olursa 3-4 milli oyuncuya kelepir fiyata çökeriz
caliskan topcu olabilir ama iyi topcu degil bence , hangi ozelligi iyi desen caliskanligi disinda iyi olan bir ozelligi yok bence, biraz adam kovaliyor okadar. her iyi olmayan topcu cop degildir bu arada, bana gore vasat.Iyi topcu iste yaw cizgiye kadar bek kovalattigin herife gol atamiyor diye çöp mü ilan edelim. Gelsin en kotu larin kadar oynar bu leş ligde
hakan konusunda milli takimda kendisine ayak uyduracak oyuncu kaan olur,cengiz olur ilk aklima gelen....Uğurcan’ın bile değeri 1 milyona falan indi bu maçCengiz ve Kaan Ayhan dışında takımda istediğim başka bir isim yok benim. Hakan için daha önce de söylemiştim Milan’daki taktik dışında farklı bir taktikle akıcı ve kendisini gösterebileceği bir oyun oynayabileceğini sanmıyorum. Oyunun içerisinde kayboluyor özellikle milli takımda bunu hep görüyoruz.
Kesinlikle haklısın. Pioli gelmeseydi büyük ihtimal Hakan ya Tr gelirdi ya da daha orta sıra bir Alman takımına dönerdi. Hakan’ın da bu taktiğin dışında biraz daha efektik olması lazım maç içerisinde. Günümüz futbolunda oyuncuya göre uyan taktikten çok taktiğe göre uyan topçular iş yapıyor. Hakan’ı ilk zamanlarından beri çok severim hiçbir zaman antipatik gelmedi ama açıkçası ondan beklenti çok daha fazla.hakan dan yuksek verim almak icin olmazsa olmaz sart; one ileriye ilermelei sekilde al ver bol pas,kisa pas,terse pas, isabetli pas
istasyon pas kopruleri ikilemleri ucgenleri ile isleyis olmali,, aksi durumda pasifize etmis oluyorsun verecegi efektif katkilardan.
milan da pioli bu isi cozdu.
bunlar olmazsa sadece duran toptan verim alirsin kendisinden. italya da pioli efektif kullandi.
Millet tek maçla adam asmaya bayılıyor. Milli takım ne zaman iyi oynadı da bu maçta iyi oyun bekledi herkes. Hollandaya bile oyun olarak ezilmiştik gittiğimizi attık tek fark buydu. İtalyaya karşı pozisyon bile bulamadık çünkü hollanda gibi saçma sapan saha dağılımı yok adamların6+4 gelince görücem bazi arkadaslari
Umut gole kadar iyi mac cikardi. Defanstaki en iyi isimdi her topa ayağını soktu ilk yari.