Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu forum senelerdir gelişemedi gitti 1 maçla 180 derece donuyorlar yaw.Dunku maca bakarak su olmasin bu olmasin zart curt .

Transfer başlığına bunlar yazmak istemezdim de konu burada da konuşulmuş diye yazıyorum.

Milli maç sonucu kesinlikle Şenol Güneş'e yazılır.Milli takımda yapacağı tek şey odaklanmayı sağlayıp motive etmek zaten.Yapamamış.

Fransa gol kralı var elinde italya liginde başarılı olmuş stoper ortasaha var ama hepsi kopuk neden?

Terimi övmek değil amacım ama Terim'in gölgesi Güneş'ten daha etkili olurdu adapte etmede.
TRT spikeri gibi yorumlar

6+4 gelince görücem bazi arkadaslari

Umut gole kadar iyi mac cikardi. Defanstaki en iyi isimdi her topa ayağını soktu ilk yari.
Ligdeki her takimda italyanlar gibi oynuyor zaten .Italya bizi 1 boy buyuk geldi kabul etmek lazim .O maca vakarak su kotu bu kotu demek yanliş

Halil icin yapilacak en dogru hareket opsiyonlu (7-8 milyon euro) kiralamak olur. Daha fazlasini istiyorlarsa, eyvallah diyip cekilmek lazim.

7-8 falan da verilmez Halil'e.

Son 2 senede bizim dışımızda hiç bir yerde iş yapamadı, psikolojisi değişken bir adam.

Watkins'i satıp 3. santrafor bile görmedikleri Halil'e çok önem verdiklerini de sanmıyorum ha EPL'de oynatıcaz diyebilirler ama yedek kalarak gelişebileceğini sanmıyorum fazla.

Halil icin yapilacak en dogru hareket opsiyonlu (7-8 milyon euro) kiralamak olur. Daha fazlasini istiyorlarsa, eyvallah diyip cekilmek lazim.
Ne 7-8i ya. Kim istiyo bu rakamları birader. Halile verilecek max rakam 4. Fazlasını isteyen tursusunu kursun

Sen çok gelişmişsin herkese tepeden bakan ulu üstad.
Kimseye tepeden bakmiyorum reis sen futbolu belki benden daha iyi biliyorsundur futbolu bildigimide hic idda etmedim.Futbolu bilmedigim halde cikip 1 macta kimseyi yargilamadim bu zamana kadar reis.Siz bunu cok yapiyorsunuz butun konu bu.Bi maca bakarak futbolcu yargilamak cok sacma .

7-8 falan da verilmez Halil'e.

Son 2 senede bizim dışımızda hiç bir yerde iş yapamadı, psikolojisi değişken bir adam.

Watkins'i satıp 3. santrafor bile görmedikleri Halil'e çok önem verdiklerini de sanmıyorum ha EPL'de oynatıcaz diyebilirler ama yedek kalarak gelişebileceğini sanmıyorum fazla.
ya bı çocuk oyuna girip iki kritik gol kaçırsa dağılığ gidecekmiş gibi bir ruh hali sergiliyor..

bir anda parlaya da bilir yada kariyeri silip gidebilir de..bence de en fazla 3 milyon + opsiyonlar verilebilecek bir oyuncu

E3rFZGcXEAM3ZDt

Kimseye tepeden bakmiyorum reis sen futbolu belki benden daha iyi biliyorsundur futbolu bildigimide hic idda etmedim.Futbolu bilmedigim halde cikip 1 macta kimseyi yargilamadim bu zamana kadar reis.Siz bunu cok yapiyorsunuz butun konu bu.Bi maca bakarak futbolcu yargilamak cok sacma .
Yahu forumu genelleme o zaman. Sen bütün foruma bok atıyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt