Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kasım ayında küfretmeye başlayacağın herif için yaptığın yangını abartılı buluyorum
Bizim formamizla 5165 dakika forma giymis. Yani 57 macta 22 gol 12 asistlik katki yapmis. Her 1,67 macta bir skora etki etmis.

Sitmaya yakalanip annesini kaybetti diye Onyekuru'nun gömülmesini uygun bulmuyorum. Kendisinden raziyim.

Kenan - free
Umut - 1.5m
Kaan - 4.5m

onyekurudan daha elzem transferler

Kaani daha ucuza almaya calismaliyiz. 2,5 milyona aldilar ve sezonun ikinci kisiminda 108 dakika forma sansi bulmus. Umarim 3 milyon + 500 bin sampiyon oldugumuz an(olmazsak 2 sene sonra yinede ödemeliyiz) teklifi yeter .

Bizim formamizla 5165 dakika forma giymis. Yani 57 macta 22 gol 12 asistlik katki yapmis. Her 1,67 macta bir skora etki etmis.

Sitmaya yakalanip annesini kaybetti diye Onyekuru'nun gömülmesini uygun bulmuyorum. Kendisinden raziyim.
sıtmaya 2.gelişinde yakalanmıştı bu sezonmuş gibi şey etmeyelim şimdi onu

Atağa kalkmayan,atağa kalkmaktan ödü kopan,koşarsa incileri dökülecek diye düşünen,tehlike yaratmayan,ceza sahasına girmeyen,ikili mücadeleden kaçan os istemiyorum takımda

Osya manulu Mctominay gibi birini bulun gedsonu aldıktan sonra

Sahada 1 depar atıp nefes nefese kalan adamada dümdüz gidicem bundan sonra

FLAŞ

Caner Erkin, Twitter hesabından Emre Bol’un yaptığı yorumu beğendi.

“Umut Meraş, Caner Erkin’in ayakkabılarını taşır."

Birde bu herifi bize isteyen adamlar vardı.Gerci bazı futbol cahilleri hala istiyor.

İyi ki alınmamış Milli takım kadrosuna
Eminim ki dün ki mağlubiyete sevinmiştir bile kendisi yok diye.

2000-2001
2004-2005
2020-2021

3 sezon sampiyonlugu kil payi kaybettik resmen
uzun bir süre olmaz umarim

Aldirdigi penaltilari da say. En az 6 tane vardir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt