Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ciddi ciddi Favre konuşuluyor Fener'e. Ya inşallah gelir şu adam da 5. hafta ya kovulur ya istifa eder. Sonra burada da yabancı üst seviye hoca isteyenleri görürüm ben. Ben bunu bilir bunu söylerim ki bizim ligde yabancı herhangi bir hoca başarılı falan olamaz. Yabancı hocanın başarılı olabilmesi için sistemin topyekün değişmesi gerekiyor. Masöründen çaycısına kadar Alman, Fransız falan olması gerekiyor kulüplerin. Çok ciddiyim. Sistemin kokuşmuşluğu tesis personelinden başlıyor. İnanın buna.

O yüzden kimse Bielsa'dır Favre'dir falan yazmasın. Sonuç elinde yıllık 3-4 milyon euroluk 3 yıllık kontrat ve yaptırılan birçok milyon euroluk transfer ücreti kalır adam 2 hafta sonra bavulunu toplayıp gittiğinde. O 3-4 milyon yıllığın da anca 150 bin eurosunu hak edecek kadar (dediğim gibi 2 hafta falan) takımı çalıştırsalar bile senden 15 milyon euronun tamamını köpek gibi alır CAS yoluyla. Bu ülkeye Del Bosque, Advocaat, Mancini geldi de ne oldu? Allah'tan Mancini Akdeniz insanı da biraz acıma duygusu vardı ve parasını almadı bizden. Ama Favre Fenerbahçe'yi bitirir eğer kovulursa falan. :D

Umarım gelir. :asd::uiyy:

90 dakika sahada kalıp takım savunmasına hiç yardım etmeyen akbaba son dakika gol attı diye kral mi oldu?

Luyindama 'yi taraftara yem edene kadar maç boyunca Luyindama'nin bizzat 30'a yakın top uzaklasitmasina sebep olan ortasaha ve ileri uçtaki oyuncularin takım savunmasina neden katkı vermediklerini düşünmek daha iyi olmaz mıydı?

Bir stoperin oynatarak form tuttuğunu ilkokuldaki çocuk bile bilirken kağnı gibi ağır ve orijinal mevkisi ortasaha olan birini Luyindama yerine sürekli stoper oynatan zihniyete de iki çift laf etmek gerekmez mi?

Luyindama 2 maç hata yaptı 2 gol yedirdi donk ise Her maç gol yediriyor
yerinde bir tespit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt