Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gercegi yansitmayan cok haber duyacaksiniz temmuza kadar.hem bizden hem rakiplerden.bosuna tartışmayın bile isimleri.bizde 20 hazirandan sonra gelismeler hizlanir

Jean Pyerre’in konusunu 2 yil once acmistim. Cok yetenekli ama degisik bir oyun yapisi var. Oyle hizli ve tempolu bir oyuncu degil, daha cok akli ile oynayan biri. Teknigi ve oyun gorusu cok iyi. Sakatliklar yuzunden beklenen patlamayi yapamadi, yoksa coktan avrupa’ya transfer olurdu.

Jean Pyerre’in konusunu 2 yil once acmistim. Cok yetenekli ama degisik bir oyun yapisi var. Oyle hizli ve tempolu bir oyuncu degil, daha cok akli ile oynayan biri. Teknigi ve oyun gorusu cok iyi. Sakatliklar yuzunden beklenen patlamayi yapamadi, yoksa coktan avrupa’ya transfer olurdu.
Pyerre yi alamayiz zaten pahalı oyuncu bizim Gustavo Scarpayi almamız lazım solak hem 10 hem sağ iç forvet oynayan tam ihtiyacımız olan adam

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

40 yıl sürmedi üstat ghezzal geldi işte
Bunun için klüpde ahbap çavuş ilişkisi olmayacak. Klüp düşünülecek ona göre bu işi bilen adamlara görev verilecek.O zaman bizde buluruz.
Ama bizde transferde türlü türlü fiyaskolara imza atan adamlar hala transfer yapıyor. scout time hala görevinin başında.

benim okudugum haberde ise sirbistan milli takiminda suan yer alan (3 oyuncu) oyunculari takip ediyormusuz...
<bu isimleri son hazirlik macinda izlemek icin maci takip eden scoutlarimiz ; macta japon orta saha yetenegin performansi sonrasi kendisini listeye almis,teklif goturulecekmis....
ilgili oyuncuyu baska baslikta belirtmistim portekiz liginde santa clara formasi giyiyor.

benim okudugum haberde ise sirbistan milli takiminda suan yer alan (3 oyuncu) oyunculari takip ediyormusuz...
<bu isimleri son hazirlik macinda izlemek icin maci takip eden scoutlarimiz ; macta japon orta saha yetenegin performansi sonrasi kendisini listeye almis,teklif goturulecekmis....
ilgili oyuncuyu baska baslikta belirtmistim portekiz liginde santa clara formasi giyiyor.
3 oyuncu kim.?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt