Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erlic gelir mi gelmez mi bilemem ama doğru transfer politikası. 23 yaşında genç dinamik. Böyle adamları almamız lazım.

Seri Lemina Falcao gibi bitik adamları istemiyorum genç adamları istiyorum.

Ha transfer politikası doğru ama gene usül yanlış. Senin daha hocan belli değil. Hocası belli olmayan takım trasnfer mi yapar arkadaş.

Alman lazım da geçen sene bin euroya almadığın adama da şimdi 3-5 verilmez.

Emre Akbaba ve Ömer Bayram hamleleri ile rakiplerimizin 2 adım önüne geçeceğiz (y)

Sol bek geldi diyelim. Ilk eleme macina 8 numara mutlaka bitirilmeli.

Bu arada butceyi AL liginde oynayacagiz diye yapmaliyiz.
Cagne 6 milyon
Luyindama 8 milyon
AL parasi 8 milyon.
Kaynak parasi 8 milyon
30 milyonluk butce yapilabir.
Falcao out
Feghouli out

Bu arada Lemina konusunda hala israrliyim.
Sadece Avrupa maclari sonrasi filan dinlerdirmeliyiz. Bazi kolay maclarda dinlenebilir.
Lemina Gedson
10 numara
Sag kanada da iyi birisini alirsak cok ideal kadro olur.

Alman lazım da geçen sene bin euroya almadığın adama da şimdi 3-5 verilmez.
Yok zaten ben yaş olarak doğru diyorum yoksa gidip 12 m verilmez. 7'de çok. Ama genç adamları Marcao gibi almalıyız.

Zaten Erlic bildiğim kadarıyla pasör değil. Oyun görüşü olmayan stoper kesinlikle alınmamalı.

Marcao'ya baskı yapamıyorlar ama Luyindama'ya yapıyorlar. Çünkü oyun sıkışınca Luyindama pas atamıyor.

Anadolu takımlarıyla oynarken stoperlerin pas atabilmesi büyük avantaj. Tabi bizim orta saha da teknik olmadığı için extra sorun yaşıyorduk.

Falcao ile oturup konusulursa kendisine takim bulur ama Feghouli yillik 4 milyon kazandigi icin ayrilmaya yanasmaz. Ayni Belhanda gibi onun gidecegi falan yok. Terim devam ederse kadroya almaz gibi, sezonun son maclarinda hic sans vermedi.

Luyindama'dan edeceğin kar potansiyeli 10-15 ama onun yerine 75 maça çıkmış çoğu yedek olan Mert'i istiyor taraftar :D

Hayırlı haberler yokmu rengolar hiç evde yatıyoruz covidle uğraşıyoruz bari Cimbom yüzümüzü güldürsün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt