Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yazik oluyor her giden kurusa...
-su oyuncuya verecegin ucreti alt yapi calismalarina aktarlarsinlar cidden.
-yarim sezon bile cikaramayan, uc mac ust uste bile cikaramayan, rotasyon oyuncusu bile olamayacak kapasite de ve yetersizlikte bir fizik,oyun gorusu olan bu oyuncu ile devam etmenin mantikli bir aciklamasi var midir?

hoca kim olursa olsun. bu gibi bizim seviyemizde olmayan,yetersiz oyuncularla lutfen devam edilmesin ucretsiz bile olsa...
denenmis tutmamis bir seyde ne diye israr edilir ?

asiri mantiksiz ve sagliksiz buldum bu karari.

Özdemirler ile aram hic iyi degil. Hayatim boyunca sevdigim bir Özdemir ile tanismadim. Özdemirlerden özür diliyorum ama bu gercek.

Gündogan büyük GSli. Sözlemesi bittiginde, Hakanla beraber gelsinler bize.

Ibo baskanimin dedigi Tim Akinola Arsenal U23’de oynuyor. 20 yasinda. Menajerler baskan adaylarinin kapisinda yatiyor belli oldu.

Taşdemir kesinlikle gitmeli Ömer'e ve Akbaba'ya uygun maaşla ses etmem ama Taşdemir'e gerek yok.

Karşımıza bölgesel amatör liginden takım çıksın yine çakar geçer bize. Zerre ümidim yok ulan MC..

Hem yönetimin geç seçilecek olmasıyla hem de FFP belasının devam ediyor olması nedeniyle bir de üstüne üstlük Diagne/Feghouli/Falcao/Babel/Luyindama gibi adamların hali hazırda satılamamış olması sebebiyle bu sene de transfer döneminden ümidi kesmiş bulunmaktayım

1-2 kiralık oyuncu gelir Aytaç+Alpaslan ile filan bitiririz işte transfer dönemini

Onyekuru alinirsa bir de arkasina Alex Moreno, rakipler sol tarafimizi otobana cevirir
onyekuru icin o kadar para baglayacagima, giderim bonservisi elinde olan , daha makul ucrete maas baglanabilecek japon yetenek asano ile anlasirim. bu sezon partizan da cok iyi bir sezon gecirdi. milli takimda banko oynuyor ,bugun de guzel bir gole imza atti. on tarafta sol,sag ve ortasinda verim alabilecegin bir yetenek.

partizan kendisini 5 m civari satis listesine koyacakti olasi tekliflere karsi, ancak maas odemelerinde problemlerden dolayi oyuncu insiyatif alip bosa cikti, partizan'in buyuk hatasi pahaliya maal oldu ....

simdi boyle bir yetenege 5 m $ degilde > 0 $'a almak varken... ozetle;
tam bir firsat transferi....

Onyekuru transferinde herkes ya yönetim istemiyor ya hoca istemiyor diye düşünüyor da kimse bu takımın Onyekuru'ya nakit 4.5 mil.€ bonservis ödeme gücü var mı diye düşünmüyor

Onyekuruyu almayan malodur

Son yillarda derbilerde muazzam fark yaratti bizim adimiza

Hicbirsey yapmasa rakip sagbekleri kitliyor korkusundan hicbir sagbek cikamiyor ileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt