Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyekuru transferinde herkes ya yönetim istemiyor ya hoca istemiyor diye düşünüyor da kimse bu takımın Onyekuru'ya nakit 4.5 mil.€ bonservis ödeme gücü var mı diye düşünmüyor
gücün yoksa o zaman bu ligte mücadele etmesin Galatasaray ptt de oynasın.

Onyekuruyu almayan malodur

Son yillarda derbilerde muazzam fark yaratti bizim adimiza

Hicbirsey yapmasa rakip sagbekleri kitliyor korkusundan hicbir sagbek cikamiyor ileri
Senede 10-15 maçı anca görecek çere çöpe para döküp , Onyekuru'ya o parayı vermiyorlar.

Kafayı yemelik tam.

Aytaç , Alparslan , Ömer , Akbaba , Taşdemir

Bu heriflere seçime 10 gün kala sözleşme vermek neyin kafası acaba ?

Seçim sonrasına kalsa kabul etmeyecekler sanki.

@SirPatikov: Sol kanat nolacak dedim listede birkaç genç ve iki de hazır pişmiş yetenekli oyuncu varmış ama ön eleme için vaktin azlığı ve uyum süreci problemi yaşamayacak olması sebebiyle Onyekuru'da karar kılmış transfer ekibi resmiyete kavuşmadan kesin diye bir şey yok. Orta saha içinse çok zengin bir liste hazırlanmış ancak kayda değer ilerleme katedilen bir isim henüz yokmuş benim için en önemli mevzu bu ve moralim bozuldu açıkçası inş yeni yönetim 10-15 günde iki orta saha getirebilir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

FFP kriterlerinin devam ettiğini söyledi Mustafa Cengiz bu sene de var mı 4.5 mil.€ bonservis gelirimiz hali hazırda ?
17-21 arasında zaten uyduk bu hususa. Bu sezon gelir-gider tarafını halletmiş olmalıyız. Bahsettiği FFP'nin diğer başlıkları olabilir. Transfere harcama konusunda önümüzde bir engel görünmüyor.

1623764837572.webp

@SirPatikov: Sol kanat nolacak dedim listede birkaç genç ve iki de hazır pişmiş yetenekli oyuncu varmış ama ön eleme için vaktin azlığı ve uyum süreci problemi yaşamayacak olması sebebiyle Onyekuru'da karar kılmış transfer ekibi resmiyete kavuşmadan kesin diye bir şey yok. Orta saha içinse çok zengin bir liste hazırlanmış ancak kayda değer ilerleme katedilen bir isim henüz yokmuş benim için en önemli mevzu bu ve moralim bozuldu açıkçası inş yeni yönetim 10-15 günde iki orta saha getirebilir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
acaba bahse gecen isimler kim. ozellikle hazir pismis olanlar...

17-21 arasında zaten uyduk bu hususa. Bu sezon gelir-gider tarafını halletmiş olmalıyız. Bahsettiği FFP'nin diğer başlıkları olabilir. Transfere harcama konusunda önümüzde bir engel görünmüyor.

Ekli dosyayı görüntüle 126084
ya zaten bu madde yürürlükte olsa bu kadar leşçil başkan aday olur muydu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt