Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yağız

@10Gallinari

Yeni yönetimin teknik direktor kadar transferler konusunda ne yapacagini da cok merak ediyorum. Onyekuru'nun disinda Emre Mor, Arturo Vidal ve Sofyan Amrabat üçlüsü haber bekliyor. Hoca olmadan transfer yapmamak normal şartlarda doğru ama normal şartlarda mıyız bilemem.

ÖS 9:00 · 15 Haz 2021·Twitter for Android
Sofyan Amrabat ve Vidal pek inandırıcı gelmedi. Mor ve Onyekuru ise kolay transferler diye düşünüyorum.

Ne yazıyor görünmüyor

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yağız

@10Gallinari

Yeni yönetimin teknik direktor kadar transferler konusunda ne yapacagini da cok merak ediyorum. Onyekuru'nun disinda Emre Mor, Arturo Vidal ve Sofyan Amrabat üçlüsü haber bekliyor. Hoca olmadan transfer yapmamak normal şartlarda doğru ama normal şartlarda mıyız bilemem.

ÖS 9:00 · 15 Haz 2021·Twitter for Android

Vidal’in Türkiye’yi düşünmediği söyleniyordu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Renktaş Alex Teixeira gibi adamları Beşiktaş almaya çalışırken yönetimi eleştiriyoruz ama her zaman bu paralarla üst düzey adam alabilirmiyiz ?... Bence hayır..
işte düşündüren nokta da bu. max 1.5,1.75 olmasi demek üst düzeyden sıyrılıp kelepirlere yönelmek oluyor.

Renktaş Alex Teixeira gibi adamları Beşiktaş almaya çalışırken yönetimi eleştiriyoruz ama her zaman bu paralarla üst düzey adam alabilirmiyiz ?... Bence hayır..
artik o paralari verecek guce sahip degiliz hele ki bu kurlarda , artik cebimize gore transferler yapmamiz lazim.
potansiyeli olan ucuz futbolcular almamiz lazim.

artik o paralari verecek guce sahip degiliz hele ki bu kurlarda , artik cebimize gore transferler yapmamiz lazim.
potansiyeli olan ucuz futbolcular almamiz lazim.
1623781550296.webp

Scout ekibimiz buna uygun aslinda elimizi daha çabuk tutmaliyiz ki baska takimlar araya girmeden ucuz scout transferlerini bitirmeliyiz.
Kesinikle balkanlardan , afrika kitasindan ve arap kitalarindan uygun futbolcular alabiliriz,
buyuk liglerden 30 yas ustu futbolculara 2.5-3.00 milyon euro yillik verme luksumuz yok artik zaten gerekde yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt