- 18 Mayıs 2011
- 54.231
- 58.440
- 4.613
iyi para kazandirdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi para kazandirdi
!!!!Bu cok iyi topcuydu noldu buna
Seneye Kocaelispor Süper Lig'e çıkar ya da Fenerbahçe TFF 1. Lig'e düşerse derbi oynarlar renktaş niye öyle diyorsun? İstanbul'daki tüm derbi serileri bitti adamların. Belki Körfez derbilerinde 25 yıllık bir seri yaparlar.Gebze’ye stat mı yapılır. Fener taraftari buna büyük isyan çıkarır.![]()
Kocaelimde bunları tokatlarSeneye Kocaelispor Süper Lig'e çıkar ya da Fenerbahçe TFF 1. Lig'e düşerse derbi oynarlar renktaş niye öyle diyorsun? İstanbul'daki tüm derbi serileri bitti adamların. Belki Körfez derbilerinde 25 yıllık bir seri yaparlar.
labbadia hocam sanmam yaw.
@Keramettin TANRIVERDİ fikrin var mi?Beyler yeri değil biliyorum ama konuya dair herhangi bir bilgi bulamadığım için buraya yazma gereği duyuyorum. Şu an borçlu ve amatörde olan bir takımın adını aynı şehrin profesyonel ligde mücadele eden takımı alıp şirketleşebilir mi? Olursa şayet eski takımın borçları ismi alan şehrin diğer takımına mı devrolunur?
NeyeKaldi 1 hafta
Amatöre düşmüş kulübün devlete olan borçları sıfırlanıyor ancak şahısa olan borçlar devam ediyor.Dolayisla bir takımını başka bir kulüp alırsa borçları da devralmış oluyor.Zamaninda Kayseri Erciyesspor ve Kayserispor benzer bir yer değişikliği yapmıştı.Ancak amatöre düşen kulüpler bütün borç yükümlülüklerinden kurtulmak için iflas gibi kulübü kapatıp yeni bir adla açıyorlar.Yeni Malatyaspor gibi... İkinci olarak da üst ligde yer alan bir kulübü satın alarak sirketlesme yapan takımlar var Göztepe gibi.Beyler yeri değil biliyorum ama konuya dair herhangi bir bilgi bulamadığım için buraya yazma gereği duyuyorum. Şu an borçlu ve amatörde olan bir takımın adını aynı şehrin profesyonel ligde mücadele eden takımı alıp şirketleşebilir mi? Olursa şayet eski takımın borçları ismi alan şehrin diğer takımına mı devrolunur?
3.şampiyonluğumu yaşıyorum Turkiyenin en buyuk takimiyla diyen pigme kimdir?
Teşekkürler hocam.Amatöre düşmüş kulübün devlete olan borçları sıfırlanıyor ancak şahısa olan borçlar devam ediyor.Dolayisla bir takımını başka bir kulüp alırsa borçları da devralmış oluyor.Zamaninda Kayseri Erciyesspor ve Kayserispor benzer bir yer değişikliği yapmıştı.Ancak amatöre düşen kulüpler bütün borç yükümlülüklerinden kurtulmak için iflas gibi kulübü kapatıp yeni bir adla açıyorlar.Yeni Malatyaspor gibi... İkinci olarak da üst ligde yer alan bir kulübü satın alarak sirketlesme yapan takımlar var Göztepe gibi.