Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yazik oluyor her giden kurusa...
-su oyuncuya verecegin ucreti alt yapi calismalarina aktarlarsinlar cidden.
-yarim sezon bile cikaramayan, uc mac ust uste bile cikaramayan, rotasyon oyuncusu bile olamayacak kapasite de ve yetersizlikte bir fizik,oyun gorusu olan bu oyuncu ile devam etmenin mantikli bir aciklamasi var midir?

hoca kim olursa olsun. bu gibi bizim seviyemizde olmayan,yetersiz oyuncularla lutfen devam edilmesin ucretsiz bile olsa...
denenmis tutmamis bir seyde ne diye israr edilir ?

asiri mantiksiz ve sagliksiz buldum bu karari.

Fatih Terim yalaka adamlari seviyor. Bu takim ici cetelesme cok sevimsiz. Yeteneksizler FT nin egosunu iyi yaliyor diye takimda tutuluyir, bunun baska aciklamasi yok.

Bizim omer bayrami, emre akbabayi kazanan degil, Luyindamayi, Nzonziyi , Onyekuruyu , fernandoyu , Gomisi kaybetmeyecek teknik ekip ve yonetime ihtiyacimiz var.

Okanda ikilemdeyim

Insallah yigit baskan baska bir td getirir

Yigitin FT ile calismama fikri bence cok dogru. Ama yerine bir baska.yerli, Okani dusunuyorsa gercekten gerizekaliymis.

Zaten kadrosunda abdur var.

Allah sonumuzu hayreylesin.

Dursunun gidecegi secimde nasil heyecanliydim. Simdi en ufak bir beklentim, tercihim yok. 5 çöpten biri baskan olacak, yazık !!

Fatih Terim yalaka adamlari seviyor. Bu takim ici cetelesme cok sevimsiz. Yeteneksizler FT nin egosunu iyi yaliyor diye takimda tutuluyir, bunun baska aciklamasi yok.

Bizim omer bayrami, emre akbabayi kazanan degil, Luyindamayi, Nzonziyi , Onyekuruyu , fernandoyu , Gomisi kaybetmeyecek teknik ekip ve yonetime ihtiyacimiz var.
Diğerleri konusunda tartışılabilinir ama Gomis %100 yönetim hatası

Diğerleri konusunda tartışılabilinir ama Gomis %100 yönetim hatası

Ben o yuzden hem.FT hem.de yonetim yazdim.

Ama Gomis veya digerleri icin asla %100 demem. Neticede kenardan penalti kacirinca Allah belani versin hareketi yapip konusurken de "Penaltiyi atma demistim, gitti atti" diyen biri sucsuz olamaz.

Ben o yuzden hem.FT hem.de yonetim yazdim.

Ama Gomis veya digerleri icin asla %100 demem. Neticede kenardan penalti kacirinca Allah belani versin hareketi yapip konusurken de "Penaltiyi atma demistim, gitti atti" diyen biri sucsuz olamaz.
Taraftarın önüne attı ama Gomisi plansız sattığı için yönetim hata yaptı.

sen gittin biz bittik.

Burdayken adama müzmin sakat diye denilmediği kalmadı.Melodan sonra o bölgenin tartışmasız en iyi adamıydı.
At sahibine göre kişner sevillada döktürüyorsa sende sakatlanıyorsa idman sistemine idman sahana futbol oynadığın sahanın zeminine bakacaksın.Oda olmadı sağlık heyetine bakacaksın.

Bir daha böyle kıymetli oyuncu zor buluruz.

Burdayken adama müzmin sakat diye denilmediği kalmadı.Melodan sonra o bölgenin tartışmasız en iyi adamıydı.
At sahibine göre kişner sevillada döktürüyorsa sende sakatlanıyorsa idman sistemine idman sahana futbol oynadığın sahanın zeminine bakacaksın.Oda olmadı sağlık heyetine bakacaksın.

Bir daha böyle kıymetli oyuncu zor buluruz.

Bunlara ilaveten fernandonun yanına bir banega veya rakitic koyamadik maalesef..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt