Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Var bi hayalimiz dedik sampiyon olamadik.
Var bi hayalimiz dedik turnuvadan elendik 6 gunde.
Psvye karsi hayalim falan yok bokun icinde bogulalim gazete ismi

Ekli dosyalar

• 434DD168-A3A6-488B-9ADC-5DFC79005D8B.webp
    434DD168-A3A6-488B-9ADC-5DFC79005D8B.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 45
knock knocklu twitler atariz artik ömer bayram ve tasdemirle dosta düsmana korku saldik
önümüzde kimse duramaz
PSV bunlarin HAVA GAZINI ALIR 2 macta
sonra OCAK AYINI bekleyin

gelirlerimiz azalmis, adamlar 2. ve 3.sol beke ZAM yapiyor ZAM

yok rtaş olmuyor rezil rüsva oluruz her hafta izliyoruz u 19u cevher yok elde bana kalsa emre kılınç da bu seviyenin oyuncusu değil (di ama seviye düştü ) o yüzden sözleşme detaylarına laf ederiyoruz eyvallah ama öyle ya da böyle imzalanacaktı bu sözleşme
Emre Kılınç özellikle sol iç ve sağ iç oynadığı maçlarda oldukça etkiliydi. Özellikle ligin ilk yarısı Arda Kılınç Belhanda Feghouli Taylan’ın birlikte oynadığı bir dönem vardı o dönem inanılmaz rahat maçlar geçiriyorduk. Emre Kılınç’ı kesip Akbaba’yı 11’e koyduğumuz andan itibaren takım zaten ataklarda zorlandı. Kılınç Fb ve Ts deplasmanında kilidi açan kişi bana göre. Şut çekme konusunda biraz daha özgüvenli olursa daha fazla iş yapar eminim.

Emre Kılınç özellikle sol iç ve sağ iç oynadığı maçlarda oldukça etkiliydi. Özellikle ligin ilk yarısı Arda Kılınç Belhanda Feghouli Taylan’ın birlikte oynadığı bir dönem vardı o dönem inanılmaz rahat maçlar geçiriyorduk. Emre Kılınç’ı kesip Akbaba’yı 11’e koyduğumuz andan itibaren takım zaten ataklarda zorlandı. Kılınç Fb ve Ts deplasmanında kilidi açan kişi bana göre. Şut çekme konusunda biraz daha özgüvenli olursa daha fazla iş yapar eminim.
+ sı çok ama sıvadığı maç da çok şut konusunda söylediğin gibi epey sınıfta kaldı

akbaba da 7 milyon alır falcaoyu yollasak nolcak 50 milyon tlye yakın para yine sokağa gitti

Giderayak Aytaç , Alparslan , Ömer , Taşdemir , Akbaba sözleşmesi sokmak ne anlama geliyor kulübe ?

Hepsi son 10 gün kala yapıldı.

Baksasi mi kapacakti bunları ?

Daha durun siz

Taşdemir
Ömer uzadı

Akbaba
Arda
Donk uzayacak

Belhandayıda yeniden getirecek biyere gitmedi hala ftyi bekliyodur oda

Psvye elenicez yeni toplandık transfer yapıcaz
Kötü oyun kötü sonuç ocakta takımı yeniliyicez
Martta hala lider değiliz yalnız bırakıldım
Mayıs içimizdeki düşmanlarla uğraştık

Vallahide billahide bize müstehak

Daha durun siz

Taşdemir
Ömer uzadı

Akbaba
Arda
Donk uzayacak

Belhandayıda yeniden getirecek biyere gitmedi hala ftyi bekliyodur oda

Psvye elenicez yeni toplandık transfer yapıcaz
Kötü oyun kötü sonuç ocakta takımı yeniliyicez
Martta hala lider değiliz yalnız bırakıldım
Mayıs içimizdeki düşmanlarla uğraştık

Vallahide billahide bize müstehak
derin biz yalnizlik hissettikten sonra milli takim söylentilerini duyariz belki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt