Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Malesef duyamayızderin biz yalnizlik hissettikten sonra milli takim söylentilerini duyariz belki
Referandumda evet dememesi o kapıyı kapadı kendisine akp varken
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Malesef duyamayızderin biz yalnizlik hissettikten sonra milli takim söylentilerini duyariz belki
knock knocklu twitler atariz artik ömer bayram ve tasdemirle dosta düsmana korku saldik
önümüzde kimse duramaz
PSV bunlarin HAVA GAZINI ALIR 2 macta
sonra OCAK AYINI bekleyin
gelirlerimiz azalmis, adamlar 2. ve 3.sol beke ZAM yapiyor ZAM
Dedim tam bizlikKAAN AYHAN alınmalıdır
Dos icin taylan mi kaan miDedim tam bizlik
bizde inandik![]()
Kaan’ı bugün bu halde görünce ben de hiç sıcak bakmadım. Sağ stopere daha tecrübeli bir stoper mi bulsak diye düşünmüyor değilim. Ujflausi tarzı bir yabancı bulabilsek keşke ama piyasada alabileceğimiz o tarz bir stoper olduğunu da düşünmüyorum.Kaan Ayhan stoperde sürekli bu akşamki gibi oynuyorsa sıkıntı
Chedjou gibi
Fatih Terim'siz bir Galatasaray için, Yiğit Şardan'ı destekliyorum.
TaylanDos icin taylan mi kaan mi
Hangisi daha iyi sence
Yabancı sınırını göz önünde bulundurmakta fayda var eğer cidden yeni kural gelirse banko 11 olurKaan’ı bugün bu halde görünce ben de hiç sıcak bakmadım. Sağ stopere daha tecrübeli bir stoper mi bulsak diye düşünmüyor değilim. Ujflausi tarzı bir yabancı bulabilsek keşke ama piyasada alabileceğimiz o tarz bir stoper olduğunu da düşünmüyorum.
Çok hızlı bir geri dönüş aldık evrendenYabancı sınırını göz önünde bulundurmakta fayda var eğer cidden yeni kural gelirse banko 11 olur
Keşke üçlüye dönsek hem marcao hem kaan'dan daha çok verim alırız bence