Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu hakan çalhanoğlu aşıklarıda umarım iki milli maçıda izlemişlerdir. Ne oynadı bu iki maçta Hakan çalhanoğlunun galatasaraya bir faydası olacağını düşünmüyorum. gelirse en az 3,5-4 milyon alacak bizim için faydalı bir transfer olmaz
Hakan başarılı olur ama önüne Ibra'yı koyarsan olur. Biz de ona Milan'daki gibi bir kadro kalitesi sağlayamayacağımıza göre bizde İtalya'daki gibi başarılı olamaz. Milli takımda ise sorunun Hakan değil teknik heyet olduğu da bir gerçek. Hakan yerine Yusuf oynasa da bir halt olmazdı bu milli takımda bu plansızlıkla.

senol günes'in aldigi rezil sonuclardan sonra yakinda gidecegi ve yaninda tff'yi götürecegi belliyken bu ne idügü belirsiz ve kuvvetle muhtemel seneye yeniden degisecek olan yabanci kurali varken ilk 11'de 3 türk oynatmak zorundayiz diye bu bayram ve tasdemir'e ödenen ciddi paralar gercekten mantiksiz !!! siz bu ikisini mi oynatacaksiniz? 10 kisi sahaya cikarim, yine de bu ikisini oynatmam !!!!

Yabancı oyuncu kuralının federasyon başkanının talebi olduğunu sanmıyorum, talep eden başka ve ülkede o adamın her istediği oluyor. Yeni federasyon gelse de değişeceğini düşünmüyorum.

Yabancı oyuncu kuralının federasyon başkanının talebi olduğunu sanmıyorum, talep eden başka ve ülkede o adamın her istediği oluyor. Yeni federasyon gelse de değişeceğini düşünmüyorum.
En geç 2023'te ülkenin tabanından tavanına her şey değişecek gibi görünüyor. Umarım özlediğimiz eski Türkiye'ye dönebiliriz.

Muslera

Yedlin Luyindama Marcao EmreT.

Kerem Gedson Lemina Emre K. Onyekuru

Mostafa​

Eren dinkci,salih ozcan ve burak ince sart oldu.

Ulan krem karamel diye bi tatli varmis.bir kasik alip,tadina baktim attim çöpe.bu nedir yav

umarım yalandır bu haber yoksa mohamedi çok rahat kaptırırız elimizden

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zamalek eski yönetim kurulu üyesi İbrahim Abdullah, Zamalek ile Mostafa Mohamed arasındaki sözleşmesinin geçersiz olduğunu doğruladı. Galatasaray futbolcuyu bonservis ödemeden kadrosuna katabilecek."

Vay Vay !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt