Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih mevzusunun sergen’e bağlı olduğu çok belli bu karmaşa devam ederken çok acil seçimi bitirip hocayı takıma döndürüp salih’i almak lazım
Salih verdiği sözden dönecek birine benzemiyor ya sanmıyorum o tren Cengiz ve arkadaşları sayesinde kaçtı Aytaç’a kaldık bizde 😂

Ilk 11 deki 3 yerli de cok kaliteli olmak zorunda.stoperde simdiki kaan ayhana evet diyemiyorum o yuzden.ama alinsin tabi o ayri.ote yandan 2-0 yendigimiz fransa macinda merihten bile iyi oynayan kaan ayhana stoperde evet de derim.

Yok ya olmaz o da Sergen devam etmezse şaşırmam bu darlıkta şöyle efsane zor bir kura çekip dünya tarihine tekrar girseler güzel olur ama
Transfer yapsın ya da yapmasın o ikili stoper ve sol bek hattıyla Avrupa’da herhangi bir takımın bunlara 5’ten aşağı atmama şansı yok. Bizim ligde forvetlerin ne kadar kalitesiz olduğunu Uğurcan’ın İtalya maçı performansından anlayabiliriz. 2 baskı yapan forvet gördü doğru düzgün pas bile atamadı. Kaldı ki kalede Ersin oynarsa yeni rekor gelir.

Bu misirlilarda gece yasiyor hayati sanirim

Mm transferinde dikkatimi cekmisti

Hala devam ediyor 11 sonrasi haberlere dusuyor yeni olaylar

Ilk 11 deki 3 yerli de cok kaliteli olmak zorunda.stoperde simdiki kaan ayhana evet diyemiyorum o yuzden.ama alinsin tabi o ayri.ote yandan 2-0 yendigimiz fransa macinda merihten bile iyi oynayan kaan ayhana stoperde evet de derim.
Kaan’ın maç eksiği de çok belirgin + sağ bek ve 6 numaramızın durumu da çok etkiler sağ stoperi. Mariano ve fernando ile birlikte sağ stoperimizde Donk ve Lyuindama inanılmaz iyi oynuyorlardı. Kaan iyi iş çıkartır. Ama gönlüm tecrübeli büyük takım görmüş bir sağ stoperin de mutlaka kadroda olmasından yana. Donk ile sözleşme uzatılmamalı kesinlikle.

1 ay gecti ama bombos gecti.ne salakca bi sampiyonluk yarisiydi.😂

Transfer yapsın ya da yapmasın o ikili stoper ve sol bek hattıyla Avrupa’da herhangi bir takımın bunlara 5’ten aşağı atmama şansı yok. Bizim ligde forvetlerin ne kadar kalitesiz olduğunu Uğurcan’ın İtalya maçı performansından anlayabiliriz. 2 baskı yapan forvet gördü doğru düzgün pas bile atamadı. Kaldı ki kalede Ersin oynarsa yeni rekor gelir.
Ballı kura çekmesinler ilk torbada skandal kolay takımlar var ikinci torba daha kolay

Senelerdir sagbeke ara ara maykeyi yaziyoruz.su an palmeirasta sanirim. son durumu iyi ise melo cozse su isi ya.

Gündemi pek takip edemiyorum, bu Lemina nereden hortlatıldıysa yine?..Sakatlık öyküsü bir yana; 6 için zekası ve dağınıklığı, 8 için yaratıcılığı handikap; eksik olsun...

Gündemi pek takip edemiyorum, bu Lemina nereden hortlatıldıysa yine?..Sakatlık öyküsü bir yana; 6 için zekası ve dağınıklığı, 8 için yaratıcılığı handikap; eksik olsun...
Yedege yaziyolar abi.genelde fernandinho,gedson ve florentino konusulyo

gs düsmani senol

Ozan Kabak’ı oynatmamak için daha farklı nasıl bir stoper ikilisi yapabilirim diyerek tüm kombinasyonları düşünüyordur bu gece son maça Çağlar - Mert Müldür stoper hattını görebiliriz. Kerem’i son maçta da oynatmaz. Kenan Karaman varken ne gerek var ki hızlı ve çalım atabilen bir topçuya

Ozan Kabak’ı oynatmamak için daha farklı nasıl bir stoper ikilisi yapabilirim diyerek tüm kombinasyonları düşünüyordur bu gece son maça Çağlar - Mert Müldür stoper hattını görebiliriz. Kerem’i son maçta da oynatmaz. Kenan Karaman varken ne gerek var ki hızlı ve çalım atabilen bir topçuya
Adam tam bir kanat düsmani. Cengizi de cikardi cöp irfan yerine

Ozan oynasa linc yiyecekti bos yere iyi oldu oynatmadigi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt