Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sergen futboldan soguyup badmintona yoneldiginde cl kupasini alacagiz gibi

Sergencigim butun yazdiklarinda olmasini istedigin senaryoyu, olacakmis gibi yaziyorsun

Hayat oyle olmuyor be guzelim, hayat zor, hayat nankor, hayat acimasiz, hayat kotu sergen

En kotu senaryolari yaz gs icin ve su sergen ismini degistir

Iyi geceler

Emrenin morali mi bozulyo bilemem ama sivastaki emre başkaydı.o sutlari bizde denese,calimlarini atsa zaten kral olur.bunlari da yapabilir,cok yetenekli.yasin yapti,emre niye yapamasın
Her topcunun karakteri farkli
Emrenin super ligde 200+maci vardir belki ama 4.ligden gelen kerem kadar ozguveni yoktu bizde oynadigi maclarda. Buyuk takim topcusu degildir belki

Kanat için yavas + teknigi yetersiz
Os için fizigi iyi değil(ikili mucadele)+ozguvensiz
Avrupa için değil tamamen lig için konuşuyorum. Emre’den kanat olması için arkasına uçak gibi bir bek lazım yoksa olmaz. Orta saha için de 6 noya fernando tarzı birisi lazım. Oyun içerisinde özellikle ikiye bir ve pas oyununu Emre iyi oynuyor. Bu sezon çok fazla yaptı bunu. Sadece şutları konusunda özgüvenin yerine gelmesi lazım

Pp emre kılınç yapma zinciri başlatıyorum psv’ye 3 golü var
Ben yapmayim nazar degdiriyorum.luyindamaya nazarim degdi,ocaktaki bjk macinda.gelecek sezonki sampiyonluk icin muzik çalarımdaki listeyi bile değiştirdim simdiden.2018 ve 2019da şampiyonluk yolunda son 6 hafta dinledigim şarkıları ekledim yeniden

Avrupa için değil tamamen lig için konuşuyorum. Emre’den kanat olması için arkasına uçak gibi bir bek lazım yoksa olmaz. Orta saha için de 6 noya fernando tarzı birisi lazım. Oyun içerisinde özellikle ikiye bir ve pas oyununu Emre iyi oynuyor. Bu sezon çok fazla yaptı bunu. Sadece şutları konusunda özgüvenin yerine gelmesi lazım

Sivas da Hagi gibi goller atan adam, bizde şut çekmiyor.Tamam alan daha kısıtlı ama denemiyor bile, garip

Sol içte oynadığı maclarda begenmistim ama umutun dedigi gibi hep bir eksiklik var performansinda

Sivas da Hagi gibi goller atan adam, bizde şut çekmiyor.Tamam alan daha kısıtlı ama denemiyor bile, garip
Bu bence bizim takımın genel sorunu. Bu sezon Akbaba ve Babel’in golleri dışında uzak mesafe golümüz hemen hemen hiç yok. Keşke 36 orta açmak yerine sağdan soldan kaleyi yoklasak.

Ben yapmayim nazar degdiriyorum.luyindamaya nazarim degdi,ocaktaki bjk macinda.gelecek sezonki sampiyonluk icin muzik çalarımdaki listeyi bile değiştirdim simdiden.2018 ve 2019da şampiyonluk yolunda son 6 hafta dinledigim şarkıları ekledim yeniden

Sergen ismi değişmeli Mason doğru diyor sana bi isim bulmuştuk o güzeldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt