Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hollanda da pille oynayan birisi vardi degil mi? Blind miydi?

Javi Martinez 3 yıllık sözleşme istiyor demiş. İlgi var herhalde. Biz niye böyleyiz anlamıyorum.

Kaan-Cengiz-Hakan-Orkun dörtlüsünden üçünü takıma katmak lazım hatta dördünü valla imkansız demeyin şart
Evet zor ama imkansız değil.
Ama bunları isteyecek vizyon lazım hırs lazım iş bitirici adamlar lazım.
cengiz kiralık olabilir.
Hakan kendisi gelmek istemez diye düşünüyorum. gelmek istersede yıllığının bir kısmını biz bir kısmını sponsor verebilir.yıllık ücreti düşük gösterilir imza parası yüksek gösterilebilir.
kaan diğerlerine göre daha kolay

mesela mert müldür kiralık artı zorunlu satın alma opsiyonlu olabilir.
Evet bu adamları almak çok zor ama mesela merti aldığın zaman belkide 10 sene arkana bakmayacaksın.yada iyi fiyatlara satacaksın.Ama biz ne yapacağız önümüzdeki 10 sene bu eksik mevkilere daha çok para harcayıp istediğimizi elde edemeyeceğiz.

Bu sene bir kereliğine parayı harcayıp revizyonu yapmak lazım. Aksi taktirde bankalar birliğindeki şartlardan dolayı bir daha bu fırsat elimize geçmez.

Şike yaparsınız ceza vermezler
limitleri aşarsınız ceza vermezler
yüz tane yabancı gelir gider
bu sözleşmelerden nasıl kurtulunur kimsenin haber yok.
Birde utanmadan şu cümleyi kurarsınız.
Namussuzsunuz namussuz.Bunları duyuncu bir an insanlıkdan çıkıyorum rizedeki olayın daha beterini hakediyorsunuz diyorum. gerçekten türk futboluna böyle bir olay lazım. Yoksa bunlar akıllanmayacak.

ligde hakem kararları olmasa ilk altıya giremeyecekdin şerefsiz.

Aykutun anlami uğurlu,kutlu ay demekmis.arkayin anlami da göğe yukselen demek.oldukca anlamlı oldu astrolojik açıdan da 😍

Sergen Zeren adim Aykut Arkay olarak degisti arkadaslar😍

aykutoray.webp

Kolombiyalı sol bek Frank Fabra baya iyi görünüyor videolarda, tekniği bindirmeleri çok iyi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt