- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.227
- 4.843
Terim yerine başka bir hoca getirirlerse düşecegimiz durumu özetleyen 1 görsel gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
orkun türk/hollandalıyken bu nasıl azeri oluyor yaw?![]()
Ozan Kökcü - Oyuncu profili 25/26
Ozan Kökcü, 27, Azerbaycan ➤ FC Volendam, 2025'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 350 bin € ➤ * 18 Ağu 1998, Haarlem, Hollandawww.transfermarkt.com.tr
Çakmasını alalım.
Çok anlayamadım, bu Azerbaycan alt yaş kategorilerinde filan oynamış.orkun türk/hollandalıyken bu nasıl azeri oluyor yaw?
ikisi de hollanda doğumlu
Orkun Kökçü'nün ailesi Afyonkarahisar ilinin Emirdağ ilçesinin Suvermez köyündendir.
![]()
Ozan Kökcü - Oyuncu profili 25/26
Ozan Kökcü, 27, Azerbaycan ➤ FC Volendam, 2025'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 350 bin € ➤ * 18 Ağu 1998, Haarlem, Hollandawww.transfermarkt.com.tr
Çakmasını alalım.
Çok anlayamadım, bu Azerbaycan alt yaş kategorilerinde filan oynamış.
Herhalde oraya transfer olduğu için seçmiş.
Bu Emirdağlılar heryerde yav , üniden arkadaşım vardı , derdi de inanmazdım.

alın bu kuşu buradan @modsRüyamda fb 2 sezon üst üste son maç bizi yenerek şampiyon oldu
Aslinda abisi bir amator kulupte oynuyordu , Orkun de abisinin macina bakmaya gitmis turnuvaya Orkun kenarda topa oylesine vururken gel sende oyna demisler Orkuna , sonra Orkunu daha cok begenmisler ve oyle patlamis gitmis.
orkun ve kardeşi hakkında bizi aydınlatacak birini tanıyorum ama etiketlemeye utanıyorum
@Münasip Biryer![]()
Ralf ragnick bence efsane bir adam onu getireceğini söyleyen başkan adayı benim başkanımdır
Aslinda abisi bir amator kulupte oynuyordu , Orkun de abisinin macina bakmaya gitmis turnuvaya Orkun kenarda topa oylesine vururken gel sende oyna demisler Orkuna , sonra Orkunu daha cok begenmisler ve oyle patlamis gitmis.
Normalde hic tartismam bile ama iste insanin hic inanasi gelmiyor.
Herkes şu an sağlam atıyor, bu da beni daha da endiselendiriyor.
Şenol Güneş hamlesi bekliyorum.