Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaan Ayhan Sassuolo´dan ayrılma kararı aldı. Menajerler aracılığı ile Galatasaray ve Fenerbahçe´ye gelebileceği yönünde haber gönderdi. Tahmini bonservis bedeli 2 milyon Euro. Talep ettiği maaş 800 bin -1 milyon Euro civarı...

(@yakupcinar)

Kaptirirsak Allah belanizi versin

sassuolo takiminin bu sezon ; az sure alan oyuncular bile katki sagladilar de zerbo hoca sisteminde. kaan son donemde sub olarak sans bulsa da, surekli 11 oynayacagi bir takima gitmesini bekliyordum. italya da mi kalacak yoksa bize veya ligimize mi gelecek merak ediyorum.
-diger yandan, sassuolo hocasi da shaktara gitti. en etkili oyuncularindan locatelli,berardi (italya milli de show yapiyorlar keza) ve bir cok oyuncusunun transfer yapacagini ongoruyordum lig devam ederken. muthis top oynatiyordu de zerbi hoca....
sil bastan bir kadro kurmalari olasi. <> kaan kalirsa, yeni hoca ve kurulan yeni kadro agirlikli duzende 11 olmasi mumkun.

Bu yabancı sınırıyla 14 yabancı hakkını tamamen kullanmayacağız gibi gözüküyor. Kaç yabancı hakkı kullanırız sizce ? İlk 11 de oynayamayacak oyuncular yedekte kalmaya nasıl ikna olacak ki gelecek adam da kenarda beklemek için gelmeyecektir heralde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

net alınmalı.... nettttt

Isco 10 milyon anca eder.2022 sozlesme bitimi,kotu bikac sene gecirmis

Isco 10 milyon anca eder.2022 sozlesme bitimi,kotu bikac sene gecirmis
.
IMG_20210419_151542.webp

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zaten zamaninda 2,5 ödeyip alamislardi.
Anlasip Bonservizi dönemeyen tek kulüb biziz heralde :)

Libero olarak oynar , Stoper seviyesini sevmem.
Tam tersi bence stoper oynar. Libero oynadığı maçlarda ben pek beğenmedim. Libero oynayan adamın belirgin meziyetleri olmalı. Kaan'ın şu özelliği çok iyi diyebileceğin bir yönü yok. Ama garip bir şekilde herif stoperde gayet iyi iş çıkarıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt