Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın arkadaşlar. İnşallah güzel bir dönem geçiririz. Dün bizi Allah korudu desek yeridir.

Şu an en eksik bölgemiz haliyle orta saha ve oraya nokta atışı transferler lazım. Deneme yanılma transferlerinin çok fayda sağlamayacağını düşünüyorum. Yani opsiyonlu kiralayabilirsek Gedson'a ek olarak oraya full tecrübe koymamız lazım. Yıllık maliyetleri 3 milyon Euroları bulmayacaksa eğer Fernandinho, Nainggolan ve Vidal'den 1 ya da 2'sini zorlamalıyız. Özellikle Fernandinho nokta atışı olur, Gedson'u da süper geliştirir.

Bunun haricinde 10 numara için kim olabilir bilemiyorum, Teixeira'yı ben şahsen tanımıyorum, hele ki son hali nasıl hiç bilmiyorum. Hakan Ç. bana göre sadece fantazi, gerçekçiliği yok. Ama o bölgeye sağlam bir adam bizim hücumda bu sene çektiğimiz eksikliği tamamlamak adına önemli.

Kanat için zaten Onyekuru alınmalı, diğer kanada Cengiz kiralanabilir ama sık sakatlanıyor bu yüzden yedeğini de bulmak lazım.

İlk önce yapılması gerekenker KAAN AYHAN ve MERT ÇETİN'i stopere çözmek. Yabancı sınırı gelmişken defansta 1 yerli banko kullanmalıyız. Sol beke bedelsiz Aanholt veya Alioski. 3.kaleci olarak Fatih'i gönderip bedelsiz Ataberk'i almak lazım.

Muslera, Okan, Ataberk
Yedlin, Omar
Kaan, Marcao, Mert, Alpaslan
Alioski/Aaanholt, Ömer, Taşdemir

Sağ bek sıkıntı olabilir. Kimse güvenmiyor bu ikisine. Omar futbola dönecek mi onu da bilmiyoruz. Eğer olmuyorsa çok klas bir sağ bek şart. Sol bekte iki tane işe yaramaz yerliye kontrat yaptılar

İlk önce yapılması gerekenker KAAN AYHAN ve MERT ÇETİN'i stopere çözmek. Yabancı sınırı gelmişken defansta 1 yerli banko kullanmalıyız. Sol beke bedelsiz Aanholt veya Alioski. 3.kaleci olarak Fatih'i gönderip bedelsiz Ataberk'i almak lazım.

Muslera, Okan, Ataberk
Yedlin, Omar

Sağ bek sıkıntı olabilir. Kimse güvenmiyor bu ikisine. Omar futbola dönecek mi onu da bilmiyoruz. Eğer olmuyorsa çok klas bir sağ bek şart. Sol bekte iki tane işe yaramaz yerliye kontrat yaptılar
Ilk once yapilmasi gereken sayin arda turan ile yardimci hoca olarak (halef selef) veya devam edecekse futbolcu olarak sozlesme yenilemek lzm. Sonrasına sonra bakarız

Ilk once yapilmasi gereken sayin arda turan ile yardimci hoca olarak (halef selef) veya devam edecekse futbolcu olarak sozlesme yenilemek lzm. Sonrasına sonra bakarız
Floryaya bile sokmam şu herifleri başımıza çıkardınız iyice. Ömer bayramı taşdemiri turanı batsın

Muslera, Okan, Ataberk
Yedlin, Omar

Mert Çetin'i izledin mi hiç

90larin sonunda futbol sube sorumlusuydu,sonra yonetici oldu.2002deki şampiyonlukta da vardi diye biliyorum.5 sampiyonluk +uefa kupasi ve avrupa super kupası var burak elmasin.Turkiye kupasi+tsyd kupaları falan da var tabi.

Yabancı kuralı aynı şekilde onanirsa eğer ülke içinde değil yurtdışında yerli oyuncu aramak lazım ülke içindeki coplere para vermek yerine gurbetçi yüzlerce oyuncu var liglerde

Eren dinkci gelir de salih özcani ikna zor olur galiba.cok isteyeni vardir.orda isitan gun devreye girmeli

yabancı engeli olduğu için
türkiye ligini takip etmeyeceğim

edecek arkadaşlara başarılar

Takımın hocası belli oldu mu?
Takımımızın zaten bir hocası var Gürkan
0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt