Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan için sürekli oynayacağı bir takıma gitmek istiyor diyorlardı. O yüzden gerçekliği olabilir. Nurullah Aslan'ı isterim aslında ama başkanları sanırım 4-5 milyon fiyat çekiyormuş o yüzden Atakan Dadakdeniz de olabilir ama Nurullah çok daha iyi olur.
Nurullah malın teki ya bu senenin kovası herif. Yaptığı hatalar kabul edilebilir cinsten değil 24 yasinda bir kalecinin yapmaması gereken ne varsa kendisinde mevcut.
Benim beklentim coktu ama üst lige çıkınca takke düştü. Direkt boşa yatırım.

Yabancı kaleci her türlü lüks ya baya baya lüks hatta. Muslera'yı severim, beğeniyorum, ligimiz için gayet iyi bir kaleci ama malesef ırka dayalı bu aptal kararlar yabancı kaleciyi lüks kılıyor. Umarım kendisi de en kısa süre de ülkesine gider emekli olur bizde adam akıllı bir yerli kaleciye sahip oluruz. Yapacak birsey yok

Muslera bir efsane. Ama malesef 3. Bolgede yerli oyuncu bulmak cok zor. 3. bolgeyi tumden yabanci yapmak lazim.

Defans hattinda asiri sayida yabanci kullanamayiz artik.

Cogu duran top diye salliyorlar ama duran top kullanabilmek de bir yetenek. Bize Selcuk’tan sonra dogru duzgun duran top kullanabilen bir oyuncu gelmedi. Inzaghi ayni Conte gibi 3-5-2 oynuyor. Tam Hakan’a gore. Milan’da cogu zaman sol kanatta kullandilar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt