Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.182
- 73.722
- 5.188
Luti satıp ferroyu da getirirsek vallahi başka seviye oluruz bu üçlğykeyaw aslinda benficadan komple pakket yapmak lazim
Ferro
Gedson
Florentino
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Luti satıp ferroyu da getirirsek vallahi başka seviye oluruz bu üçlğykeyaw aslinda benficadan komple pakket yapmak lazim
Ferro
Gedson
Florentino
yasi yetenler hatirlar patrick viera vardi cirpi gibi bacaklari uzun boyu vardi ama tam oranin adamiydi bize bir viera lazim ama nerdeEtebo da ''Tanrım beni baştan yarat'' diye sızlanıp duruyormuş zaten![]()
Luti satıp ferroyu da getirirsek vallahi başka seviye oluruz bu üçlğyke
Florentino-Gedson-Teixeira işte bu orta sahayla ligi domine ederiz defanta 2 yerli falan kullanalım ama bu orta saha kurulsun.
Kadrodan çıkarılmışİpsiwch Town kadrosuna baksın biri.![]()
Yok yahu eski kötü bı espri.İpsiwch Town kadrosuna baksın biri.
niye
Marcao Kaan ayhan tandemi yetmez zulümdama yı satıp iskandinav sarışın viking tarzı top geçen adam geçmeyen scout transferi şart
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yasi yetenler hatirlar patrick viera vardi cirpi gibi bacaklari uzun boyu vardi ama tam oranin adamiydi bize bir viera lazim ama nerde

Morutan alınabilirse on numara olarak daha verimli olur ama epey maliyetli olur gibi.Ortasahaya üç Brezilya-Portekiz tayfa çok sağlıklı olmayabilir. Araya Baltik sokmak lazım biraz.
Ustad turkiye ligi oynucaz 5 6 tanr kaliteli yabancin oldumi zaten ligi donunda sallarsin avrupa zaten hayal turk kim oynarsa oynasin sorun olmaz benim fikrim bu iyi yabanciya para basicaksinO yerliyi alma bu yerliyi alma sonra da maçlara 3 yerliyle çık.
Neyin kafası bu anlasam.