Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.203
- 104.101
- 5.238
6 no kim? İsim verGedson
Kaan
6 no
ilk 3 net oglu net olmali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6 no kim? İsim verGedson
Kaan
6 no
ilk 3 net oglu net olmali
Japon6 no kim? İsim ver
Boateng 4 assgi almazBoateng Fenerbahce ye teklif götürmüstür
Reis sen scouttun dimi
@Melih Sönmez 'in kankasiydi AytenReis sen scouttun dimi
Halil açıklanacak gibi birşey demiştin 1 hafta önce
Göztepe kampetamı neydi ismi öyle birini aldı demiştin
Halil gerçekleşmedide ötekinide takip etmedim
Bizi koparmıyosun dimi
Bak geçen sene burda bi duyumcumuz vardı bizim kırmızı halılarla karşılanıyodu,söyledikleri bi çıkmadı küfür kıyamet,instası ifşa oldu bulup küfür ettiler,burda ismini değiştirdi,banlandı kayıplara karıştı
Aman diyim rtaş duyum işi ağır iştir
Aytene yapılanlardan melihte nasibini almalı diyorsun yani@Melih Sönmez 'in kankasiydi Ayten
Evet, kimse ona dokunmamıştıAytene yapılanlardan melihte nasibini almalı diyorsun yani
Boateng rakibimizi satın alıyor diyebilir miyiz?Boateng Fenerbahce ye teklif götürmüstür
Ben duyumcu değil renktas epey vakittir Göztepeyle de bağım yok Halili alicagimizi duymuştum yazdım kampetsis olayı da ben kulüpteyken vardı gelişme olarak onun dışında bildiğim bir şey yok dediğin elemanla benim durumum aynı değil adam Galatasarayla ilgili şeyleri söylüyordu ben sadece eskiden çalıştığım kuluple ilgili bir konuysa duyarsam duyuyorum o kadarReis sen scouttun dimi
Halil açıklanacak gibi birşey demiştin 1 hafta önce
Göztepe kampetamı neydi ismi öyle birini aldı demiştin
Halil gerçekleşmedide ötekinide takip etmedim
Bizi koparmıyosun dimi
Bak geçen sene burda bi duyumcumuz vardı bizim kırmızı halılarla karşılanıyodu,söyledikleri bi çıkmadı küfür kıyamet,instası ifşa oldu bulup küfür ettiler,burda ismini değiştirdi,banlandı kayıplara karıştı
Aman diyim rtaş duyum işi ağır iştir
Bunlar daha dün 30 yaş üstü transfer yasaklanmalı demiyor muydu
Nasıl bağın yok göztepeyle rtaş,alttaki 3 msjda seninBen duyumcu değil renktas epey vakittir Göztepeyle de bağım yok Halili alicagimizi duymuştum yazdım kampetsis olayı da ben kulüpteyken vardı gelişme olarak onun dışında bildiğim bir şey yok dediğin elemanla benim durumum aynı değil adam Galatasarayla ilgili şeyleri söylüyordu ben sadece eskiden çalıştığım kuluple ilgili bir konuysa duyarsam duyuyorum o kadar
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
evet ama boateng 32 yaş ve üstü.Bunlar daha dün 30 yaş üstü transfer yasaklanmalı demiyor muydu
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Renktas haberin yok sanırım yazmıştım onu da 3 hafta önce bıraktım ben yeni gelişmeleri anca sorarsam duyarımNasıl bağın yok göztepeyle rtaş,alttaki 3 msjda senin
Arygris Kampetsis Zu Göztepe 22 yaşında santrafor 1.83 boyu sırtı dönük iyi oynuyor değişiklik olmazsa son dakika da transfer bitti
Menajer onermesidir göztepeye aldırmak istiyoruz biz bunu bizim takımda oynayacak kadar kapasitesi yok kitlerlerse bir de Galatasaray'a daha pahalıya üzülürüm ama yalan haber bende çünkü böyle bir girişim olsa duyardim
O ligden bir transfer daha yapicaz göztepeye bonservisi orda olmasa da son yıl orda oynamış bizde oynadığı son senesinde çok iyi oynayıp iyi paraya leipzige giden bir oyuncu var onu istiyoruz sol kanada kiralık
Ayrıca alpaslan gsye küfür etti duydum tesiste diye demiştin,şimdi bağlantım yok diyosun mehmet sepil bilmiyodur bu kadarını
Ben iyi niyetle hatırlatma yaptım reis yanlış anlama,bugün 1-2 şey duyar söylersin yarın o 1-2 şeyin tam tersi olur burda lince uğrarsın
Cimbom ajans burkay altındal olmasın yani bu işin sonu
basın sözcüsü olması mantıklı mı?Burak başkan ve ekibine elbet sabır gostericez fakat olmazsa olmaz bir konuyu acilen yapmalı kulübe basın sözcüsü sözü vermişti takım adına konuşacak diye bu çok çok önemli yıllardır basın sözcüsü yok bu kulubun