Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Aziz alev aldı 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şöyle düşünelim ki transferin son günü 5-6 transfer birden KAP'a bildiriliyor. Yani 5 Temmuz'a kadar transferlerin birçoğunun bitmesi şaşırtıcı olmaz. Ondan sonra da Gedson'u ve Kaan Ayhan'ı beklersin olur biter. 7-8 transferin biteceğini bekliyorum ben 5 Temmuz'a kadar.Transferler 10 güne bitecekti hala bekliyoruz
İnşallah Galatasaray'ımız için herşey bekliyoruz bakalımŞöyle düşünelim ki transferin son günü 5-6 transfer birden KAP'a bildiriliyor. Yani 5 Temmuz'a kadar transferlerin birçoğunun bitmesi şaşırtıcı olmaz. Ondan sonra da Gedson'u ve Kaan Ayhan'ı beklersin olur biter. 7-8 transferin biteceğini bekliyorum ben 5 Temmuz'a kadar.
Kapi kapi mi dolasiyor gelsin kampa belki bulamayacak psv maci var santrafor kim yedek kim olacakDiagne takım arıyor izinli. Diğerlerini bilmiyorum.
Evet şu anda FB TV'de yayınlanıyor.FB TV verecek diyorlardı veriyor mu ? Mevcut başkana giydirilen bir basın toplantısını kulüp TV vermesi çok ilginç ya ileri demokrasi ya bir plan yada konuşma metninin bu denli ağır giydirme olacağını bilmemeleri acaba neler oluyor dinleyemiyorum ben…
5 temmuza kadar ancak 6 transferŞöyle düşünelim ki transferin son günü 5-6 transfer birden KAP'a bildiriliyor. Yani 5 Temmuz'a kadar transferlerin birçoğunun bitmesi şaşırtıcı olmaz. Ondan sonra da Gedson'u ve Kaan Ayhan'ı beklersin olur biter. 7-8 transferin biteceğini bekliyorum ben 5 Temmuz'a kadar.

Devir dündü. Simdi 4 gün kaldi, opsiyonel 9 günEee 5 günde transferler aciklaniyordu sponsorlar felan??????
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi