Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferler 10 güne bitecekti hala bekliyoruz
Şöyle düşünelim ki transferin son günü 5-6 transfer birden KAP'a bildiriliyor. Yani 5 Temmuz'a kadar transferlerin birçoğunun bitmesi şaşırtıcı olmaz. Ondan sonra da Gedson'u ve Kaan Ayhan'ı beklersin olur biter. 7-8 transferin biteceğini bekliyorum ben 5 Temmuz'a kadar.

Şöyle düşünelim ki transferin son günü 5-6 transfer birden KAP'a bildiriliyor. Yani 5 Temmuz'a kadar transferlerin birçoğunun bitmesi şaşırtıcı olmaz. Ondan sonra da Gedson'u ve Kaan Ayhan'ı beklersin olur biter. 7-8 transferin biteceğini bekliyorum ben 5 Temmuz'a kadar.
İnşallah Galatasaray'ımız için herşey bekliyoruz bakalım

FB TV verecek diyorlardı veriyor mu ? Mevcut başkana giydirilen bir basın toplantısını kulüp TV vermesi çok ilginç ya ileri demokrasi ya bir plan yada konuşma metninin bu denli ağır giydirme olacağını bilmemeleri acaba neler oluyor dinleyemiyorum ben…

FB TV verecek diyorlardı veriyor mu ? Mevcut başkana giydirilen bir basın toplantısını kulüp TV vermesi çok ilginç ya ileri demokrasi ya bir plan yada konuşma metninin bu denli ağır giydirme olacağını bilmemeleri acaba neler oluyor dinleyemiyorum ben…
Evet şu anda FB TV'de yayınlanıyor.

5 temmuza kadar ancak 6 transfer

Başkana saldırmaya meyilli yangıncı tayfa gelmiş
Hele destur daha mazbata alınalı 2 gün oldu

puromu yaktım şikeci aziz basganımı dinliyorum öyle böyle bombalamıyr transferlerde yalı bebesını yaptıgı bütün pislikler açıklıyor

irfancan olayı dahil yalanlarsanız belgeleri gözünüze sokarım dedi :asd:

Sağ kanada Ounas’ı istiyorsak sol kanada oyun kurucu Feghouli tarzı birini istiyoruz o zaman. Onyekuru’yu istemiyor söylentileri de bundan olabilir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkada ki Türk Bayrağı nı bile ütületmemişler. Bunlar Bu kadar vizyonsuz

Peter Zulj, Başakşehir'de​

Afbeelding

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt