- 3 Haziran 2015
- 57.856
- 67.176
- 4.143
Twitterden buraya emoji, alev, saat, alevli saat, göz, vs. paylasanlar sutlanmali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlara göre her türk topçu çöp, türk oynatmak zorundasın kimi oynatacaksın diyoruz alt yapı diyorlar. Alt yapındakiler çöp bile değil5.5a İrfanı almak şu ortamda bedavaydı. Aziz kendi 4.5 verirlerken 11 vermişsin dedi.
Bu boş söylemlerine son vermeni tavsiye ederim.
Ramos fbjk dememisrir yaniAslında Costa'da , Alex'de dünya basınında pek önemsenmez diye düşünüyorum
Bir Drogba değil sonuçta![]()
Milli takimlarda olmayanlar gelsin bi zahmet. Cagne de dahil bunaMostafa İstanbula gelmiş galiba.
17'deki idmana çıkacakmış.
İddia Yakup Çınardan
Keremin de besleyebileceğini pek sanmıyorum rengim fakat onye gelecektir benceOnyekuru bu sezon devre arasinda geldikten sonra ligde toplam 816 dk oynadi, 1 tane isabetli orta vermemis. 2018-2019 sezonunda sampiyon oldugumuz sezon ligde 2522 dk oynadi, isabetli orta 0.1(%27). Hoca belki Mostafa’yi kanatlardan besleyecek oyuncu istedigi icin transferine sicak bakmiyor.
Onyekuru ismine kılım artık. Pas oyunu oynamak isteyen bi tdnin 3 saniye bile düşünmemesi lazım acaba alsak mı diyeKeremin de besleyebileceğini pek sanmıyorum rengim fakat onye gelecektir bence
Twitterden buraya emoji, alev, saat, alevli saat, göz, vs. paylasanlar sutlanmali
Boşuna bedavaya verdik adamı yazık olduVay be Koray Günter... Herif bende kumaş var diye bağırıyordu resmen ama burda bazılarına göre çöptü. Gördük çöpü.
Hadi her şeyi geç, yahu Dortmund bu herifte ışık görmese geri satın alma maddesi koyar mıydı. Akıl var mantık var.
psv maçı kaç gün