Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünde kolpacı basın alevli emojileri savurdu savurdu

Çünkü terim,arda,akbaba sözleşme kaplarının eli kulağında olduğu için en kötü ona yoracaklardı bu alevleride

Bi boktan haberleri olmadığıda tescillenmiş oldu iyice

Bide örn adamın 100 duyumu varsa 101 i yalan,diyoki offfff offf offf öyle bir isim varki tr ayağa kalkacak bak bak

Herif bugüne kadar dakka başı isim sallamış,tryi ayağa kaldıracak o ismi öğrenmiş bide söylemiyicek lan bilboard yaptırır ketumluğunu geçtim

İğreniyorum ya

Eyüp yıldızda bugün diyoki kuruyla ilgili bana monacodan gelen bilgiler bu şekilde,lan eyüp sen kimsin sana ne bilgisi gelecek monacodan,bunlara inanıyolar bide

Rodop geçen sene 3 ay ingiltereden süperyıldız 10 no gelecek diye kandırdı milleti hiçbirşey olmadı

Bu heriflere zaten kaşarlanmış üyeler inanmıyodurda bilmeyenlerde inanmasın en önemliside prim vermesin lütfen

falcao dalga geçer gibi idmanlara çıkıyor ışıtan bey fortunya 4 5 milyona satsa şu herifide biraz kuş katletsek

Bjk patlıcanı yedi bu sene bu kararla

Bizimde yabancı sayısı 6ya düşene kadar zamanımız var türk ağırlıklı yapılanırız umarım

Soso bayağı bir zayıflamış. Marcao nerede acaba? Gerçi Brezilya'ya gittiyse oradan prosodürler falan biraz uzun sürüyor olabilir.

Kerem/Onyekuru - Mohamed - Berghuis rahat şampiyon yapar.

Sol kanat için ilk tercihim kerem, kontralar bu kanattan.
Geri kalan bütün oyunlar Berghuis üzerinden. İnanılmaz bir oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt