Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

E4qQhJGXIAgBw1W

Daha transfer icin erken anitkabir ziyareti sonra bakanlar sonra c.baskanina forma goturcekler belki muhalefetede bir tur donerler burokrasi bitmez nasilsa durda maca 25 gun filan vat ajax gelsin bi icimizden gecsin sonra baskan cikar cl gitti cok oyuncu almaya gerek yok der lig baslar biz ekbaba bayram aytac ile oynariz

Unal baskanin sevmeyenide vardir elbet ama adam bu konularda muazzamdi elmas hafta sonuna kadar atraksiyona gecmezse kariyeri kotu baslayacak toparlamasida kolay olmaz bir Galatasaray baskani tutanayacagi sozleri verirse ondan sonra kimse inanmaz her mobese kamerasina cengiz gibi konusur

Bazı açıklamalar acayip komik. :asd:

Biraz sakin beyler. Adam daha resmi olarak Çarşamba günü başkan oldu.

Ayrıca Galatasaray'da kim kampa transfer yetiştirmiş ki Elmas bunu becerebilsin.

Ekonomik gücün yok, zamanın zaten yok. Hazırlıklar belirsizliklere rağmen yalan yanlış yapılmış...

Daha 1 hafta önce bu takımın başkanı ve hocası belli değildi.

İlk önce goy goy sandım ama ciddi yazanlar var. Gerçekten çok komik :red:

Daha mazbata almadılar dediler bekledik aldılar

Yk toplantısıda yapıldı adama efendim kararlar nelerdir diye soruyolar adam twit atmayacaz diyo

Harlayalım yavaştan yoksa tünelin ucunda umulmadık bariyerler görüyorum

Milli takıma giden; Mostafa ve Feghouli dönmüş ama Marcao paşamız milli takıma gitmemesine rağmen ortalıkta yok. FT'nin öz evladı :cigara:

Daha mazbata almadılar dediler bekledik aldılar

Yk toplantısıda yapıldı adama efendim kararlar nelerdir diye soruyolar adam twit atmayacaz diyo

Harlayalım yavaştan yoksa tünelin ucunda umulmadık bariyerler görüyorum
bu dediğin tüm gelişmeler 2 gün içinde yaşandı el insaf. biraz daha bekleyin transfer hareketlenecektir.

berghuise 10 m euro verseler sesimi çıkarmam talisca etkisi yaratır çok özel oyuncu

Sağ kanat Berghuis yada Ounas ikisi de benzer maliyetlerde oyuncular herhalde. İkisi de gayet iyi oyuncular. Berghuis şut ve bitiricilik anlamında daha iyi sanki Ounas'ın olmuş hali gibi ama ikisi de bize çok ciddi fayda sağlar, özellikle adam eksilten oyuncu eksikliğimizi giderir.
berghuis adam eksiltme konusunda ounasın yanına yaklaşamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt