Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Bahaddin Bey'i görenler tabiiki bir süre boyunca sallayacak (transfer-sponsorluk) ama paylaşmak istedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
19-seçildibu dediğin tüm gelişmeler 2 gün içinde yaşandı el insaf. biraz daha bekleyin transfer hareketlenecektir.
19-seçildi
20-boş
21-boş
22-boş
23-boş
24-boş
Seçilince 20sinde birçok futbolcuyu açıklıyıcaz dedi kimse yok daha
Üstüne hocanın listesinide 5 gün dedi bugünle beraber doldu
Daha yeni seçilen birinin en başta bu rötarı yapmaması lazım ki kimse 5 gün diye şartlamadı adamı kendisi kendisini bağladı
tek dediği 10 gün içinde transfer çalışmalarını halledeceğiz lafıydı. bu dediklerini ilk kez senden duyuyorum19-seçildi
20-boş
21-boş
22-boş
23-boş
24-boş
Seçilince 20sinde birçok futbolcuyu açıklıyıcaz dedi kimse yok daha
Üstüne hocanın listesinide 5 gün dedi bugünle beraber doldu
Daha yeni seçilen birinin en başta bu rötarı yapmaması lazım ki kimse 5 gün diye şartlamadı adamı kendisi kendisini bağladı
Ünal dediğin hani şu son günü bekliyoruz fiyatlar azalsın diye söyleyen mi?Daha transfer icin erken anitkabir ziyareti sonra bakanlar sonra c.baskanina forma goturcekler belki muhalefetede bir tur donerler burokrasi bitmez nasilsa durda maca 25 gun filan vat ajax gelsin bi icimizden gecsin sonra baskan cikar cl gitti cok oyuncu almaya gerek yok der lig baslar biz ekbaba bayram aytac ile oynariz
Unal baskanin sevmeyenide vardir elbet ama adam bu konularda muazzamdi elmas hafta sonuna kadar atraksiyona gecmezse kariyeri kotu baslayacak toparlamasida kolay olmaz bir Galatasaray baskani tutanayacagi sozleri verirse ondan sonra kimse inanmaz her mobese kamerasina cengiz gibi konusur
Bakan buzuza samet
vay be...
Takip etmediğin süreç hakkında fikir veriyorsun amatek dediği 10 gün içinde transfer çalışmalarını halledeceğiz lafıydı. bu dediklerini ilk kez senden duyuyorum
takip ettim renkdaşım neden anlamamakta diretiyorsun. yok 20 sinde transfer açıklayacakmış yok 5 günde listeyi tamamlayacağım demiş sen bunları nerden duydun onu soruyorum zira ilk kez senden duyuyorumTakip etmediğin süreç hakkında fikir veriyorsun ama
Gazprom Rus devletinin yahuGaz firması hangisi bahattin reyisin
Gazprommu
Schalke nalları dikti layık olamadı sponsora