Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bbbb.webp

35.45-36.15

Her 2 dediğimide söylüyo açık açık

Takip etmemişsin ,konuyu bimiyosun konuyu bilmediğinide bilmiyosun adnan

Boşu boşuna uğraştırdın beni

adam 20 sinde imza attıracam dedemişki bizim anlaştıklarımız 5 günde hazır olur. hocanın istedikleri 10 günde hazır olur demiş. belki terim onun anlaştıklarının hiçbirini istemedi bilemeyiz. neyse zaten uzatmanın manası yok, bence eleştirmek için erken 3-4 gün daha beklemek lazım.

Bahattin Demirbilek bi hünerini goremedik reis hadi bakalım

Bu Steven Berghuis ismi beni çok heyecanlandırdı, hakkında bu kadar çok takımın ilgisi olduğunu düşünürsek belli ki çıkış maddesi ile birlikte Feynoord'dan ayrılacak

Tam olarak istediğimiz hücum oyuncusu olabilir hani Visca Feghouli ve Ghezzal 'ın doğrudan şampiyonu belirlediği ligimizde Berghuis bence 29-30 yaşında olmasına rağmen doğrudan ligin gidişatını değiştirebilecek bir oyuncu hani Türkiye şartlarında bir hücum oyuncusundan ne beklersin ? gol koşuları desen var, duran top kullanma desen var, şut tehdidi desen var, skor katkısı desen var, hücum aklı desen takımın tüm hücum yükünü verebilirsin adama, oyun görüşü desen pozisyon bilgisi desen var

Benim çok hayran olduğum bir oyuncu bakalım inşallah doğruluk payı vardır, normal vakitte bonservisini verip alabileceğin bir oyuncu değil zateen de bu çıkış maddesi meselesi bizim lehimize olur mu

Bahattin bey Rusya'dan hava almaya gelmemiştir İstanbul'a irfancan transferinde vermediği parayı birine atesleyecek demekki

adam 20 sinde imza attıracam dedemişki bizim anlaştıklarımız 5 günde hazır olur. hocanın istedikleri 10 günde hazır olur demiş. belki terim onun anlaştıklarının hiçbirini istemedi bilemeyiz. neyse zaten uzatmanın manası yok, bence eleştirmek için erken 3-4 gün daha beklemek lazım.
Ya rdaş pardon demek bu kadar zor olmamalı gördün işte

Bide anlaştıklarını beğenmedi belki diyosun terimden habersiz anlaşma ihtimaline inanıyormusun gerçekten

Neyse haklı çıktığım için ben özür dilerim

Artık açıklansın bişeyler bu işin daha uçağı,gelmesi,evrağı,sağlık korona testi,antrenman yemesi falan var

Ortaya bi takım çıksında kelepirdir,fırsat tranaferidir onlar sarksada olur

Ya rdaş pardon demek bu kadar zor olmamalı gördün işte

Bide anlaştıklarını beğenmedi belki diyosun terimden habersiz anlaşma ihtimaline inanıyormusun gerçekten

Neyse haklı çıktığım için ben özür dilerim

Artık açıklansın bişeyler bu işin daha uçağı,gelmesi,evrağı,sağlık korona testi,antrenman yemesi falan var

Ortaya bi takım çıksında kelepirdir,fırsat tranaferidir onlar sarksada olur
tamam sen haklısın renkdaş. salı günü mazbata aldı biraz sabır

Bunlar aynı hesap mı ?

Bu geçen sezon çıkan troll bir olay. Herkes bunu yazıyor sürekli bu adamın adının geçtiği yerlere.

Ayrıca serveti de öyle 10 milyar falan değil. 10 milyar olan arkadaşı Rus işadamının servetiydi doğru hatırlıyorsam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt