Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.166
- 73.718
- 5.188
Evertonın hiçbir maçını izlemedim o mal gidene kadar. Ziya doğan üstada yıllardır haksızlık etmişizgelmio rtaş şimdi marco silva diyolar bende #pes diyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evertonın hiçbir maçını izlemedim o mal gidene kadar. Ziya doğan üstada yıllardır haksızlık etmişizgelmio rtaş şimdi marco silva diyolar bende #pes diyorum
Vecino nabiyor renkdasUruguay'ın sağ bek/kanadı Nandez tam aradığımız tipte bir adam. Baya iyi oynuyor Bolivya maçında şu an.
Nandez merkezde de oynuyor iyi adam ama pahalıUruguay'ın sağ bek/kanadı Nandez tam aradığımız tipte bir adam. Baya iyi oynuyor Bolivya maçında şu an.
türklerin fiziki yapısı futbola ters. en büyük dünya yıldızımız bile barçada göbekli geziyordu.Şu cınnacık Uruguay'dan bile ne topçular çıkıyor yav.
Normal. Prime Mariano'dan esintiler sunuyor.Nandez merkezde de oynuyor iyi adam ama pahalı
Kiralık yollamışız hayırdır kaleci mi alacağız yedeğe? Eldeki en iyi yedeği yolluyoruz
Muslerayıda böyle bir kötü sezon hikayesi ile almıştıkBu paraya bence bizim almamız lazımdı ama bir renktaş bu sezon çok kötü bir sezon geçirdiğini ve bir alt ligte bile sırıttığını söylemişti. Geçen sezon kendisinin adı çıktığında 4-5 milyon euro istiyordu sözde, başkanı o fiyattan1 milyona inmesi o renktaşı destekler nitelikte. Ersin yerine istiyorlar sanırım.
Bizden 50 tane uruguay 50 tane de hirvatistan milli takimi cikar ama biz alt yapi tesisi yapmiyoruz, alt yapidaki hocalarin kalitesi kotu ve maaslari cok az. Cikmiyor degil yani cikmasi icin hicbir sey yapılmıyor. 10m euro ona buna vermek yerine bir kere alt yapi kur kotu mu olurŞu cınnacık Uruguay'dan bile ne topçular çıkıyor yav.
Cagliari almıştı 17 mye.Normal. Prime Mariano'dan esintiler sunuyor.
boşa çıkmış galiba en azından bizim koray avcıdan iyidirEkli dosyayı görüntüle 127806
aykutu alalım
kurye tipli kazmatoru yollayalım
çipeyi de 3. gk yapalım ahbert
Şu Kemerburgaz ve Büyükçekmece tesisleri ile birlikte olur hepsi.Bizden 50 tane uruguay 50 tane de hirvatistan milli takimi cikar ama biz alt yapi tesisi yapmiyoruz, alt yapidaki hocalarin kalitesi kotu ve maaslari cok az. Cikmiyor degil yani cikmasi icin hicbir sey yapılmıyor. 10m euro ona buna vermek yerine bir kere alt yapi kur kotu mu olur
genele uyarlayamayız ama arda için doğru bir yorum olur. onun anatomisi futbola uygun değil. gövdesi büyük, bacakları kısa. yıllar evvel ahmet çakar demişti de dalga geçmişlerdi.türklerin fiziki yapısı futbola ters. en büyük dünya yıldızımız bile barçada göbekli geziyordu.
güney amerika ve doğu avrupa biçilmiş kaftan.