Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozaman Berghuis Turkiye'yi dusunmuyor, bence guido albers ondan imkansiz dedi.

Ben Öztürk'te gidecektir. Oka Koçuk oynamak istediği için kendi ayrılmak istemiş. Biz bir Türk kaleci alacağız gibi Yiğithan Kır diye biri yazıldı hiç izlemedim, onun dışında bonservisi elinde olan Atakan Dadakdeniz ismi geçiyor. Gönül ister ki İrfancan yada Doğan Alemdar'ı alalım ama imkansız gibi bu isimler. Abdulsamed Damlu 2 maçını izlemiştim ve iyide oynamıştı düşünülebilir.

Ben Öztürk'te gidecektir. Oka Koçuk oynamak istediği için kendi ayrılmak istemiş. Biz bir Türk kaleci alacağız gibi Yiğithan Kır diye biri yazıldı hiç izlemedim, onun dışında bonservisi elinde olan Atakan Dadakdeniz ismi geçiyor. Gönül ister ki İrfancan yada Doğan Alemdar'ı alalım ama imkansız gibi bu isimler. Abdulsamed Damlu 2 maçını izlemiştim ve iyide oynamıştı düşünülebilir.
Ataberki yakışıklı diye alıcaz sanırım kalecilik vasıflarını izleyipte beğenen varsa başka sporla ilgilenmeye başlamalı çünkü

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Florentino'ya opsiyon koymazlar büyük ihtimalle. Onu da Gedson'da ki gibi yaparız. Taraftar bir şekilde manyak eder adami seneye opsiyonlu kiralar diğer sene alırız :D
O ikili birbirini yukarı çeken oyuncular en iyi dönemleri ilk çıktıklarında as takıma beraber oynadıkları dönemleri oldu bizim eslesmede Fernando gibi büyük bir oyuncunun içinden geçmişti bu ikili

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt