Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berghuis için çıkış bedeli 4m, çoğu Avrupa kulübü teklifini iletmiştir kendisine çoktan kendisinin gelmek istememesi doğal

Berghuis için çıkış bedeli 4m, çoğu Avrupa kulübü teklifini iletmiştir kendisine çoktan kendisinin gelmek istememesi doğal
4m Diye bir durum varsa aliriz bizim verdigimiz maasi kimse 30 yasinda olacak adama vermez. Herkes genc oyuncu peşinde bizim gibi degil

Muslera
Yedlin-Luyı-Marcao-Bello
Berg
Kerem-Makarov-Gedson-Onyekuru
Mohamed

Çok birşey istemiyorum şu kadro kurulsa yeter

4m Diye bir durum varsa aliriz bizim verdigimiz maasi kimse 30 yasinda olacak adama vermez. Herkes genc oyuncu peşinde bizim gibi degil
Bonservisi az olduğu için bizim verdiğimiz maaşı rahatlıkla verirler. İlla aynı ücreti vermelerine gerek yok biraz yaklaşsalar oyuncu ikna olur zaten

Yedek kaleci için fazla göz önünde değilken uygun fiyata yada Sekidika'yı - Fatih'i kullanıp takasla Malatya'da Abdusamed Damlu'yu almak lazım. Ben 2 maçını izleyip beğenmiştim.

ounas kaliteli topçu ama sağ taraf için sayıları az kalıyor. dribblingi var ayakları iyi merkez olarak kariyerine devam ederse daha başarılı olur
aynı devşirmeyi mbaye niang için de yapma fantazim var. forvet için fazla kütük. gol atamayan forvet mi olur. halbuki gidip hocam beni 6 numara oynat ayı gibi fiziğim o bölge için iyi ayağım var dese bambaşka kariyeri olma ihtimali var. ah ah.

yedek kaleci için ataberk dadakdeniz gelebiir. Kulüpsüz şu anda, ismi de geçiyordu bir ara. Potansiyeli yüksek bir kaleci

berghuis icin dusuncen?

ounas fayda saglar mi sence

berghuis bir ara ciddi potansiyeldi ancak beklenen çıkışı yapamadı. Waford'un janmaat ile beraber aldığı bir isimdi yanlış hatırlamıyorsam. Bu sene beklenen çıkışı yaptı. Hollanda 3-5-2 oynamasa bence 11 oynardı ama aniden taktik değişince 11 oynayamadı turnuvada

bence şu anda gelmez ama gelirse baya merak ediyorum ne yapacak

ounas'ta potansiyeline ulaşamadı. Amin Younes ile karıştırıyorum bazen. İkisi de çok potansiyelli ama bir türlü beklenen yere gelemedi. Napoli'de oynamaları benzer

ben bu tür oyuncuların bize gelmesine hep istiyorum zaten. Burada tekrar parlatıp satmak süper olur. Hatayspor ve Atalanta için hep bu örneği vermiştim

Oyuna girer girmez Cavani’ye assist yapti, bir de 2 net pozisyon kacirdi. Muslera getir bu genci.

potansiyeli olan bir kalecinin bonservisini alıp kulübünde kiralık bırakarak muslera sonrası için hazırlayabiliriz

gerçi bizde yerli kaleciler pek iş yapmıyor ama bu aralar isminden bahsettiren epey genç kaleci var. belki biz de tuttururuz bir tane.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt