Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taylan ameliyat oldu takım antrenmanlarında Muslera dışında başka eksik var mı gelmeyen turnuvalarda falan olan

Euro 2020'de pek iyi bir performans göstermemiş olabilir ama Kaan Ayhan ilgilendiğimiz yerli oyuncular arasında en kritik oyuncu olursa süper olur şartlar zorlanmalı

Yerli ,enazından avrupa görmüş ve defansın kitabının yazıldığı ülkede antremanlara çıkmış gol katkısı olan sağ bektede oynayabilen bi oyuncu.çok ciddi katkılar vermez ama tr ligi için bence çok iyi ,avrupa maçlarındada inanıyorumki el bombası olmaz enazından.belli bi istikrarda ilerler allahın izniyle

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1624620835701.webp

Talisca ne alemde?

Luyindama'yı elimde tutarım yine de 5M'a satmam.
8'e aldığımız adamı niye 3M zararla satalım. Elalemin enayisi biz miyiz.
Tamam, formu düştü de o kadar da değil anasını satayım.
Yalnız O zaman euro 6 liraydı şimdi 10.40 Tl'ye baktığımızda kardayız. Bunun dışında o zaman Luyindama çaprazı koparmamış ve ciddi bir sakatlık geçirmemişti, şimdi ciddi bir sakatlık geçirdi. Eğer teklif doğruysa 5.5 milyon+ 1 milyon bonus + sonraki satıştan %10-15 bir paya okey olurdum ben.

Yalnız O zaman euro 6 liraydı şimdi 10.40 Tl'ye baktığımızda kardayız. Bunun dışında o zaman Luyindama çaprazı koparmamış ve ciddi bir sakatlık geçirmemişti, şimdi ciddi bir sakatlık geçirdi. Eğer teklif doğruysa 5.5 milyon+ 1 milyon bonus + sonraki satıştan %10-15 bir paya okey olurdum ben.
bence de dediğin fiyatlara satılabilir 5,5 Luyindama'dan 6,5 Diagne'den gelecek dersek toplam 12 milyon Euro iyi para transferde kullanabiliriz

Ben olsam sözleşmesini uzatıp takımda tutardım. Donk gidiyor zaten.
Marcao-Luyindama-Kaan-Alpaslan iyi bir stoper hattı olurdu.
Biraz performansını arttırsa aldığımız parayı çıkartırdık seneye.
FFP de yok şu an.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt