Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben yanlış hatırlamıyorsam burak elmas 210 m dolarla geliyoruz demişti.o parayla sorun morun kalmamalı hiç bi konuda .yanlış anımsamıyorsam tabiiki

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Böyle bir parayı ilk senden duydum. Gerekirse 40 milyon dolarlık kasa kolaylığı hazırladık demişti ve 10 yıllık stad isim sponsorluğu + forma 100 milyon doların biraz üstünde bir rakam demişti.

adam olumsuz konuşmamış ciddi bir rakam var ve bunu halledeceğiz demiş. ayrıca apo çok ödeme var diye milleti tehdit ediyordu zaten bilinen bişey, belki beklediklerinden daha yüksek çıkmıştır o ayrı.
Hem transfer yapabılmek ıcın hemde borsuzluk raporu alabılmek ıcın malesef onemlı bır rakam var bunu da onumuzdekı gunlerde halledecez demıs ayrıca ılk konuya gırısı transfer hızlı bır surectır bence kelımlerı secıp yanlıs yazmıslar

Başkanın açıklamalarını cımbızlayıp cımbızlayıp yorum yapmanın manası yok. Videosunu izledim.
Adamın bahane uydurduğu filan yok. Durum tespiti yapıp, biz buraya şikayet etmeye değil çözüm üretmeye geldik dedi.
Gelecek sezonun planlamarını hocamızla yapıyoruz, bu hızlı bir süreç olacak diye de ekledi.
Trollük yapılacak konu var, yapılmayacak konu var. Bokunu çıkardı bazıları. Birisi bir şey yazıyor burda, arkasından 10 tanesi de sazan gibi arkasından atlayıp transfer bitti diyor sonra.

Destek veriyorum verilmelide lakin hep aynı hatayı yapıyorlar kim olursa olsun seçim işine giren hep çok umut dağıtıp dediğini o sürede yapamıyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hocam tekrar konusmayı dınlersek cok olumsuz konusmamıs aslında ınsallah psv macına ıyı bır kadro ıle cıkarız bence en az bızım kadar farkındalar fatıh hocayı ertesı gun getırdıler vakıt olmadıgını onlarda bılıyor

Hem transfer yapabılmek ıcın hemde borsuzluk raporu alabılmek ıcın malesef onemlı bır rakam var bunu da onumuzdekı gunlerde halledecez demıs ayrıca ılk konuya gırısı transfer hızlı bır surectır bence kelımlerı secıp yanlıs yazmıslar
zaten 40 milyon dolar vardı ceplerinde kasa kolaylığı için, öyle diyorlardı. borç ödeme ve transferi aynı anda halletmeleri gerekecek.

Aha buldum borçuzluk kagidi iste

BorçuzlukvarXYok Bilinmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt