Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 numara pozisyonu kim olacak ?
Gedson ve Florentino ile bir orta saha kurgulayacak olursak şüphesiz iyi bir hücum hattı kurgulamamız gerekiyor. Bunu sadece 10 numara olarak da düşünmemek lazım mesela bu ikili Benfica 'da yanyana oynarken önlerinde Felix kenarlarda Pizzi - Rafa Silva - Salvio gibi hem hareketli hem de gerçekten kaliteli oyuncular vardı

Bakalım Fatih Terim hala 4-1-4-1 düzeninde devam edecek mi yoksa Benfica 'da Bruno Lage 'nin kullandığı gibi bu ikiliye orta sahayı emanet edip Felix 'i Seferovic 'in bağlantı oyuncusu olarak kullandığı gibi biz de bu ikilinin önüne Mostafa Mohamed ile bağlantı oyuncusu olacak bir 9.5 numara kullanacak mıyız onu merak ediyorum

Ben bu 4-1-4-1 düzenine bir türlü alışamadım hani ne kadar kusursuz hale getirsek getirelim 3. bölgede sağlam pres yapabilen her takıma karşı dağılacakmış gibi hissediyorum. Hani sahaya çıktığımız dizilişlere genelde çok takılmam da doğrudan 4-1-4-1 dizilişinin değişmesi gerektiğine inanıyorum

Benim için sorun yok, kazanan Galatasaray olsun yeterki.

Ama burda sabah akşam araplara sövüp ve dalga geçen insanlar, arap parası gelince övüp sevinmeleri yanlış.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Bence onlar da iyi ki Araplar geldi sponsor oldu diye değil de senin de benim de ikna olduğum gibi yeter ki Galatasaray kazansın diye düşündüğüne inanıyorum

Bu forumda yazılanların %50 'si sadece troll olsun diye reis, genelleme yapmak çok yanlış tabii ki ama bazı yazarlar var ki sövmesi de sevinmesi de gerçekçi olduğuna inanmıyorum ...

Kaan için italya seferi he

Halil akbunar içinde izmir çıkartması yaparız bu gidişle

Benim için sorun yok, kazanan Galatasaray olsun yeterki.

Ama burda sabah akşam araplara sövüp ve dalga geçen insanlar, arap parası gelince övüp sevinmeleri yanlış.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
sponsorun ırkı olmaz. sponsorluk o bahsettiğin şeyden farklı. onlar parayı hayrına vermiyor biz de bişeyimizi satmıyoruz. sadece normal bir sponsorluk

Kaan Ayhan ve Halil akbunar kadro derinliği açısından net lazım emre Taşdemir Ömer bayram midemi bulandırıyor ama keşke sözleşme yenilenmeseydi

Işıtan Gün, Kaan Ayhan ve 1 isimin transferi için İtalya semalarında görülmüş.
Görüşülecek kulüpler Napoli, Sassoulo ve Roma.
2 stoper var. 1 sol bek oyuncusu.

Kaan Ayhan + Mário Rui Amin

IMG_8375.webp

Başkan stad+forma dedi ama 1 yıl daha var sixt ile bakalım nasıl olucak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt